Οικονομία

Καταλύματα ΟΓΑ για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2014

Καταλύματα ΟΓΑ για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2014 Καταλύματα ΟΓΑ για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2014
Καταλύματα ΟΓΑ για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2014 Την λίστα με τα καταλύματα του ΟΓΑ γνωστοποιήσε σήμερα ο Οργανισμός μαζί με την ανακοίνωση της κλήρωσης των προγραμμάτων της Αγροτικής Εστίας .Τα καταλύματα συμμετέχουν στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού για το 2014 και οι δικαιούχοι της Αγροτικής Εστίας που κληρώθηκαν μπορούν να τα επιλέξουν να κάνουν τις διακοπές τους.

Ο ΟΓΑ επισημαίνει  ότι ειδικά για τα Προγράμματα  Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού οι κληρωθέντες θα πρέπει να προβούν έγκαιρα σε κράτηση δωματίου από την λιστα με τα συμβεβλημένα καταλύματα, παραλαμβάνοντας την Επιβεβαίωση Κράτησης (voucher, κλπ) από το κατάλυμα της επιλογής τους. Στη συνέχεια, θα εισέρχονται στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΓΑ «Καταχώρηση κράτησης δωματίου» και θα καταχωρούν τα στοιχεία της κράτησης, τουλάχιστον 21 ημέρες πριν την προσέλευσή τους στο κατάλυμα. Η διαδικασία είναι υποχρεωτική για την παραλαβή των Δελτίων των εν λόγω προγραμμάτων από τα ΚΕΠ, στα οποία θα εκτυπώνεται η επωνυμία του τουριστικού καταλύματος που έκανε κράτηση ο δικαιούχος.

Οι κατάλογοι των συμβεβλημένων καταλυμάτων με τον ΟΓΑ/ΛΑΕ επιχειρήσεων (παρόχων) για όλα τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας είναι αναρτημένοι στους παρακάτω συνδέσμους.

Κατάλογος Καταλυμάτων Συμβεβλημένων με το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού
Κατάλογος Καταλυμάτων Συμβεβλημένων με το Πρόγραμμα Ιαματικού Τουρισμού
Κατάλογος Συμβεβλημένων Τουριστικών Γραφείων
Κατάλογος Συμβεβλημένων Βιβλιοπωλείων
Κατάλογος Συμβεβλημένων Θεάτρων