Οικονομία

Σε δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ οι προσλήψεις για τους μονίμους στο υπουργείο Μετανάστευσης

φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
Μετά από την πρώτη προκήρυξη που έφτασε στα γραφεία του ΑΣΕΠ και μία δεύτερη για 255 προσλήψεις στο υπουργείο Μετανάστευσης παρέλαβε η Ανεξάρτητη Αρχή. Να υπενθυμίσουμε ότι το υπουργε΄ίο Μετανάστευσης είχε ακυρώσει την προκήρυξη για προσλήψεις συμβασιούχων για 3+3 χρόνια

Ειδικότερα το ΑΣΕΠ θα εκδώσει τις επόμενες ημέρες εκτός από την προκήρυξη για μόνιμους 254 και ακόμη μία προκήρυξη για 255 προσλήψεις πάλι για τακτικό προσωπικό στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού δίνοντας την ευκαιρία για διορισμό σε αποφοίτους ακόμη και Γυμνασίου.

Ενδεικτικά οι προσλήψεις θα καλύψουν θέσεις στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Προσωρινή Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο Σάμου, Λέρου, Κω, Μυτιλήνης, το κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης ;Φυλακίου Ορεστιάδας, το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Προσωρινή Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο Χίου και το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Προσωρινή Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο Σάμου.

Η προκήρυξη αναμένεται να βγει μαζί με την πρώτη προκήρυξη που έχει πα΄ρει ήδη το πράσινο φως από το ΑΣΕΠ. Η προκήρυξη θα προβλέπει όλες τις λεπτομέρειες για την υποβολή αιτήσεων και τις προθεσμίες