Οικονομία

Σύμβαση έργου στο Ελληνικό ινστιτούτο Παστερ

Σύμβαση έργου στο Ελληνικό ινστιτούτο Παστερ
Σύμβαση έργου στο Ελληνικό ινστιτούτο Παστερ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης προς σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου στο πλαίσιο υλοποίησης Πράξης της Δράσης «ΑΡΙΣΤΕΙΑ», ΕΣΠΑ 2007-2013

Το τμήμα Νευροβιολογίας του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ, (Ερευνητική ομάδα Δρ. Δήμητρας Θωμαίδου) για την υποστήριξη υλοποίησης του Έργου με τίτλο "Ενεργοποίηση και επανα-προγραμματισμός των αστροκυττάρων, έπειτα από εγκεφαλικό τραυματισμό: ένα ανοιχτό παράθυρο στον εγκέφαλο με απεικόνιση ζωντανών πειραματοζώων", ανακοινώνει ότι δέχεται προτάσεις από φυσικά πρόσωπα προς κατάρτιση συμβάσεως μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, στο οποίο θα ανατεθεί η παραγωγή παραδοτέων που προβλέπονται στο εγκεκριμένο Τεχνικό Παράρτημα του Έργου και μέρος από τις ανάγκες που θα προκύπτουν καθ' όλη τη διάρκεια της σύμβασης και αφορούν στην ολοκλήρωση του συγκεκριμένου Έργου.

Περιγραφή θέσης
Ειδικότητα: Τεχνικός
Διάρκεια σύμβασης: 01/09/2014 - 31/07/2015 ( 11 μήνες)
Αεωφ.   ΒασιλίσσηςΣοφίας 127,   Αθήνα 115 21 φ 210 64 78 800 φ Fax : 210 64 25 038 φ e -mai l : l ibrary@pas teur .  gr φ www. p as te ur . gr 127,   Vas.  Sofias Ave.,  115 21 Athenes,  Greceφ T el : +30 210 6478800 φ Fax : +30 210 6425038 •emai l : l ibrary@pasteur . gr φ www. p as teur . gr
Αντικείμενο εργασίας: Πειράματα μικροσκοπίας ζωντανών κυττάρων/ιστών/πειραματοζώων. Αμοιβή :       Δέκα έξι χιλιάδες, πεντακόσια ευρώ   (16.500) ευρώ. Στην ανωτέρω αμοιβή συμπεριλαμβάνονται όλες οι νόμιμες κρατήσεις και οι φόροι, κατόπιν έκδοσης των νόμιμων παραστατικών.

Ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα:

•    Πτυχίο ΠΕ Βιολογίας της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής.
•    Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών, επιπέδου Μάστερ, στις Βιοεπιστήμες. Σε περίπτωση που οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από Πανεπιστήμιο της αλλοδαπής θα πρέπει να υποβληθούν επιπροσθέτως και οι νόμιμες βεβαιώσεις ισοτιμίας και αντιστοιχίας.
•    Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας. Η γνώση αυτή θα πιστοποιείται σύμφωνα με τα εκ του άρθρου 28, του ΠΔ. 50/2001 οριζόμενα, αναλογικώς εφαρμοζόμενα.
•    Αποδεδειγμένη συναφής εργαστηριακή εμπειρία, μετά την λήψη του πτυχίου, σε εργαστηριακό ή κλινικό περιβάλλον, η οποία τεκμηριώνεται από σπουδές/πρακτική άσκηση/εργασιακή εμπειρία ή συνδυασμό.
•    Δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά/πρακτικά συνεδρίων με κριτές, σε συναφές γνωστικό αντικείμενο.

Επιπρόσθετα προσόντα σε σχέση με το αντικείμενο της σύμβασης που θα συνεκτιμηθούν
•    Εμπειρία στην καλλιέργεια βλαστικών κυττάρων, σε συνεστιακή μικροσκοπία και σε τεχνολογίες απεικόνισης ζωντανών κυττάρων.

Επίσης οι άρρενες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαχθεί ή να έχουν λάβει αναβολή από αυτές.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής αντισυμβαλλόμενων για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου καλούνται να υποβάλουν σχετική ενυπόγραφη πρόταση ενδιαφέροντος με κατάθεση επιστολής τους προς το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ με την ένδειξη «Υποβολή πρότασης σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου για την ανωτέρω θέση στο έργο ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΙΙ (Ε.Υ. Δρ. Δ. Θωμαϊδου)».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την πρότασή τους προσκομίζοντας οι ίδιοι ή αποστέλλοντας ταχυδρομικά τη σχετική επιστολή στην διεύθυνση: Βασ. Σοφίας 127, 115 21 Αθήνα (Υπόψη κας Φ. Καλογεροπούλου, Γραφείο Ανθρώπινων Πόρων), είτε με αποστολή της μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Πρόταση Σύναψης Σύμβασης Έργου (επισυνάπτεται)
 
2.    Βιογραφικό σημείωμα κατά το πρότυπο του Ευρωπαϊκού Βιογραφικού Σημειώματος
( http://europass.cedefop.europa.eu/e l /documents/curriculum- vitae)

3.    Αντίγραφα (απλά αντίγραφα δεν απαιτούνται σ'αυτή τη φάση πρωτότυπα ή επικυρωμένα)
βασικών τίτλων σπουδών, λοιπών τίτλων σπουδών, πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων
προϋπηρεσίας, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που θα τεκμηριώνει τα απαιτούμενα προσόντα
και τα στοιχεία που θα αναφέρονται στο βιογραφικό.

Οι υποψήφιοι θα κληθούν να τεκμηριώσουν (με ποινή απόρριψης σε περίπτωση ψευδούς ή ανακριβούς δήλωσης), τα απαιτούμενα και επιθυμητά προσόντα τους, καθώς και την εμπειρία τους με την κατάθεση αντιγράφων, βεβαιώσεων σπουδών, βεβαιώσεων επαγγελματικής προϋπηρεσίας και λοιπούς τίτλους πιστοποίησης.

Προσόντα που αναφέρονται είτε στην πρόταση, είτε στο βιογραφικό σημείωμα αλλά δεν τεκμηριώνονται με την υποβολή των αντιστοίχων πιστοποιητικών δεν θα ληφθούν υπόψη και δεν θα μοριοδοτηθούν για την τελική κατάταξη των υποψηφίων.

Θα ληφθούν υπόψη μόνο οι προτάσεις που θα κατατεθούν ή θα αποσταλούν ηλεκτρονικά ή θα παραληφθούν από το Ε.Ι.Παστέρ, εάν υποβληθούν ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορά το αργότερο μέχρι την 28η Ιουλίου 2014.
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από 3μελή επιτροπή, σύμφωνα με απόφαση της Διοίκησης του Ε.Ι.Π.

Η αξιολόγηση των υποψηφίων, θα γίνει με αξιολόγηση των τυπικών προσόντων (80 μόρια) και προφορική συνέντευξη (20 μόρια)
Ειδικότερα κριτήρια αξιολόγησης των τυπικών προσόντων, αποτελούν :

Κριτήρια επιλογής
Κριτήριο    Βαθμολόγηση    Τρόπος
Πτυχίο ΑΕΙ στη Βιολογία    Βαθμός πτυχίου Έως 10 μόρια    Αντίγραφο σπουδών
Εργαστηριακή εμπειρία    Έως 20 μόρια 3 μόρια ανά έτος για τα
πρώτα 5 χρόνια 1 μόριο ανά έτος για τα επόμενα 5.    Αναφορά στο βιογραφικό και επιβεβαίωση με Βεβαίωση Προϋπηρεσίας ή/και Συστατικές Επιστολές
 
    Μοριοδοτούνται μέχρι 10 έτη    
Συναφής εργαστηριακή εμπειρία, γνώση τεχνικών    Έως 20 μόρια    Αναφορά στο βιογραφικό και επιβεβαίωση με Βεβαίωση Υπευθύνου Εργαστηρίου
Δημοσιεύσεις    Έως 20 μόρια    Αντίγραφα
Άριστη Γνώση Αγγλικών    10    Πιστοποίηση σύμφωνα με τα εκ του άρθρου 28, του ΠΔ. 50/2001 οριζόμενα

Η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί με την κατάρτιση του πρακτικού αξιολόγησης το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΙΠ (www.pasteur.qr).
Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα έγγραφά τους καθώς και σε αυτά των συνυποψηφίων τους κατόπιν γραπτής τους αίτησης και υπό τις προϋποθέσεις του άρθρου 5του Ν. 2690/1999 (ΦΕΚ Α' 45/9.3.1999).
Υποψήφιος που επιθυμεί να υποβάλει ένσταση σχετικά με το αποτέλεσμα (πίνακας κατάταξης) δικαιούται να προσφύγει στο ΕΙΠ εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ανάρτηση του ως άνω πίνακα στον ιστότοπο του ΕΙΠ (www.pasteur.qr). Η άσκηση της ένστασης γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορά απευθείας στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, Βασιλίσσης Σοφίας 127, 115 21 Αθήνα (Υπόψη κας Φ. Καλογεροπούλου, Γραφείο Ανθρώπινων Πόρων). Στο εξωτερικό μέρος του φακέλου υποβολής της ένστασης θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς τα εξής:
Ένσταση για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το έργο "Ενεργοποίηση και επανα-προγραμματισμός των αστροκυττάρων, έπειτα από εγκεφαλικό τραυματισμό: ένα ανοιχτό παράθυρο στον εγκέφαλο με απεικόνιση ζωντανών πειραματοζώων"»
Τα στοιχεία του υποψηφίου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Ενστάσεις που κατατίθενται μετά την παρέλευση της ανωτέρω προθεσμίας θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν εξετάζονται.

Η επιλογή αντισυμβαλλομένου για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ νοείται ως αποδοχή της σχετικής του πρότασης προς το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ και θα γίνει με τον ενδιαφερόμενο του οποίου η πρόταση είναι παραδεκτή και πληροί τους ουσιαστικούς όρους της παρούσας πρόσκλησης (δηλαδή σύμφωνα με τα απαιτούμενα ή και επιθυμητά προσόντα που προβλέπονται από την παρούσα πρόσκληση).
 
Για κάθε άλλη πληροφορία παρακαλούμε αποστείλατε ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: prosopiko@ pasteur . qr