Οικονομία

Προσλήψεις σχολικών τροχονόμων στην Σκύδρα

Προσλήψεις σχολικών τροχονόμων στην Σκύδρα
Προσλήψεις σχολικών τροχονόμων στην Σκύδρα Ο Δήμος Σκύδρας εγκρίνει την εισήγηση του Προέδρου, σχετικά με την Προκήρυξη πλήρωσης τεσσάρων θέσεων εθελοντών σχολικών τροχονόμων στη τ.κ. Μαυροβουνίου για το διδακτικό έτος 2014-15, για τους λόγους που αναγράφονται στο σκεπτικό.

Οι ώρες απασχόλησης είναι:

•   Από τις 7.45 μέχρι τις 8.20 το πρωί
Από τις 12.15 μέχρι τις 12.35 και από τις 13.10 μέχρι τις 13.30 το μεσημέρι.

Οι ώρες αυτές, που αφορούν την προσέλευση και την αποχώρηση των μαθητών προς και από το σχολείο, μπορεί να αλλάξουν, σε συνεργασία με το διευθυντή του σχολείου αν για οποιοδήποτε λόγο τροποποιηθούν οι ώρες λειτουργίας του σχολείου.
Στον εθελοντή Σχολικό τροχονόμο θα καταβάλλεται από τη Σχολική επιτροπή μηνιαία αποζημίωση ύψους 176 ευρώ, για την κάλυψη των εξόδων κίνησής του, από σχετική επιχορήγηση του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α.

Ο εθελοντής Σχολικός τροχονόμος δεν ασφαλίζεται σε κανένα ασφαλιστικό φορέα.
Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ο Σχολικός τροχονόμος χρησιμοποιεί φορητή πινακίδα "STOP" και φορά γιλέκο, χρώματος ανοικτού κίτρινου. Στην εμπρόσθια και οπίσθια όψη του αναγράφεται, σε δύο παράλληλες γραμμές, με κεφαλαία γράμματα, ανεξίτηλου μαύρου χρώματος η φράση "ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ". Το γιλέκο και οι πινακίδες χορηγούνται από τη σχολική επιτροπή.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις αυτές θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση στον Δήμο Σκύδρας από τις 17/7/2014 μέχρι και τις 31/7/2014, στον υπεύθυνο γραμματειακής υποστήριξης της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Γαλλιό Εμμανουήλ, συνοδευόμενη από τα παρακάτω δικαιολογητικά :
1.    - Εκκαθαριστικό 2014
2.    - Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
3.    - Βεβαίωση μονίμου κατοικίας
4.    - Βεβαίωση προϋπηρεσίας

Κατά την επιλογή , θα συνεκτιμηθούν τα κοινωνικά, οικονομικά κριτήρια , με την προϋπηρεσία και την εντοπιότητα
Η προκήρυξη που θα εκδοθεί να δημοσιευθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Σκύδρας , στον πίνακα ανακοινώσεων των παραπάνω σχολικών μονάδων, θα κοινοποιηθεί στους Προέδρους των τοπικών συμβουλίων και στην εφημερίδα "ΠΕΛΛΑ NEWS"
Εξουσιοδοτούν τον Πρόεδρο να εκδώσει την σχετική προκήρυξη.