Οικονομία

Εργασία στο Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ

Εργασία στο Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ
Εργασία στο Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ Το Διαγνωστικό Τμήμα του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ ανακοινώνει ότι δέχεται προτάσεις από φυσικά πρόσωπα για συνεργασία στο πλαίσιο ιδιωτικού εκτελούμενου ερευνητικού έργου.

Διάρκεια έργου: δύο (2) μήνες από την υπογραφή της συμβάσεως. Το έργο αφορά στην συλλογή και μεταφορά εργαστηριακών δειγμάτων.
Απαιτήσεις:
•    Απόφοιτος Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
•    Εμπειρία σε ταχυμεταφορές
•    Ικανότητα στην επικοινωνία, πνεύμα συνεργασίας και ευγένεια
•    Άδεια οδήγησης δικύκλου
•    Κάτοχος δικύκλου
•    Γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
•    Συστάσεις επιθυμητές
Επίσης, οι άρρενες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί ή να έχουν λάβει αναβολή από αυτές. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση προς το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ με την ένδειξη: Συνεργάτης ΔΕ - Διάγνωση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την πρότασή τους αποστέλλοντας ταχυδρομικά τη σχετική επιστολή στην διεύθυνση Βασιλίσσης Σοφίας 127, Τ.Κ. 115 21, Αθήνα (Υπ'όψιν κας Φ. Καλογεροπούλου, Γραφείο Ανθρωπίνων Πόρων), ή προσκομίζοντας την οι ίδιοι, ή αποστέλλοντάς την μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση prosopiko @pasteur . gr
Η σχετική πρόταση, στην οποία θα αναφέρονται τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας του ενδιαφερομένου (ονοματεπώνυμο, αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, ταχυδρομική διεύθυνση

κατοικίας, τηλέφωνο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), θα πρέπει να συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα κατά το πρότυπο του Ευρωπαϊκού Βιογραφικού Σημειώματος (http://europass.cedefop.europa.eu/el/documents/curriculum-vitae),   και  να   αποσταλεί με ευθύνη των ενδιαφερομένων, το αργότερο μέχρι την 31η Ιουλίου 2014.

Οι υποψήφιοι θα κληθούν να τεκμηριώσουν (με ποινή απόρριψης σε περίπτωση ψευδούς ή ανακριβούς δήλωσης), τα προσόντα και την εμπειρία τους με την κατάθεση αντιγράφων, βεβαιώσεων σπουδών, βεβαιώσεων επαγγελματικής προϋπηρεσίας και λοιπούς τίτλους πιστοποίησης.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από 3μελή επιτροπή, οριζόμενη από την Διοίκηση του Ε.Ι.Π. Η συνολική κατ' αποκοπή αμοιβή θα είναι ανάλογη των προσόντων του υποψηφίου και του προϋπολογισμού του έργου και δεν επιβαρύνει τον τακτικό προϋπολογισμό του ΕΙΠ.

Για πληροφορίες παρακαλούμε αποστείλατε ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: prosopiko@pasteur . gr