Οικονομία

Προσλήψεις για την πυροπροστασία του δήμου Σικυωνίων

Προσλήψεις για την πυροπροστασία του δήμου Σικυωνίων
Προσλήψεις για την πυροπροστασία του δήμου Σικυωνίων Ο Δήμος Σικυωνίων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εποχιακό προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού πέντε (5) ατόμων,

 προς κάλυψη κατεπειγουσών εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών και συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση αναγκών πυρασφάλειας - πυροπροστασίας για την εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητα, χωρίς ειδικά τυπικά προσόντα, χρονική περίοδο:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Εργάτες Πυρασφάλειας-Πυροπροστασίας ΥΕ

πέντε (5)

Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα (άρθρο 5 παρ. 2 του Ν. 2527/97).

Δύο (2) μήνες

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν φυσική καταλληλότητα που να τους επιτρέπει την εκτέλεση καθηκόντων της ζητούμενης ειδικότητας και ηλικία από 18 έως 65 ετών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν κυρωμένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Δήμο Σικυωνίων (Δ/νση: Γ. Γεννηματά 2, τηλ.: 27423-60148, 27423-60129) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και αρμόδιοι για την παραλαβή είναι οι υπάλληλοι Γεωργίου Βλάσιος και Παπαδά Ελένη.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την ανάρτηση της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου.