Οικονομία

Προσλήψεις στην 28η ΕΒΑ Χανιά

Προσλήψεις στην 28η ΕΒΑ Χανιά
Προσλήψεις στην 28η ΕΒΑ Χανιά Ανακοίνωση για την πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού και ειδικευμένου τεχνικού προσωπικού με σύμβαση έργων και για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης

 έως την ολοκλήρωση του εν θέματι έργου.

Ειδικότητα

Αριθμός Θέσεων

Περιοχή Απασχόλησης

ΥΕ Ειδικευμένος Εργάτης

1 (μια) θέση

Ι.Ν. Αγίου Νέστορα και Αγίου

Δημητρίου στο Κατοχώρι, Δ.Δ. Κεραμειών - Δ. Χανίων

ΔΕ Εργατοτεχνίτης

1 (μια) θέση

Ι.Ν. Αγίου Νέστορα και Αγίου

Δημητρίου στο Κατοχώρι, Δ.Δ. Κεραμειών - Δ. Χανίων

ΤΕ Συντηρητής Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης σε λίθινα αντικείμενα (ομάδα Α' - λίθινα υλικά)

ή -ελλείψει αυτού, ΔΕ Τεχνικός Συντήρησης Έργων Τέχνης

1 ( μια) θέση

Ι.Ν. Αγίου Νέστορα και Αγίου

Δημητρίου στο Κατοχώρι, Δ.Δ. Κεραμειών - Δ. Χανίων

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση «Υπόδειγμα 1» και να την υποβάλουν με συνημμένα τα νομίμως (όπου αυτά απαιτούνται) επικυρωμένα δικαιολογητικά που απαιτεί η ειδικότητα, είτε (i) αυτοπροσώπως, είτε (ii) με εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο (εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από Δημόσια Αρχή), είτε (iii) ταχυδρομικά στη Γραμματεία της Υπηρεσίας μας στα Χανιά (Σουρμελή 24, Τ.Κ. 731 32, Χανιά, τηλέφωνο επικοινωνίας 2821053033), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, αρχομένης από την επομένη της καταχώρισης της παρούσας ανακοίνωσης πρόσληψης στο διαδικτυακό κόμβο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (https://diavgeia.gov.gr/), στο διαδικτυακό κόμβο του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr), καθώς, και στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας.

Σημειώνεται ότι, ως προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 24η Ιουλίου έως και την 30η Ιουλίου 2014. Σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής, οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία μας έως και την ημερομηνία λήξης υποβολής.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μιας και μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μια ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως, σε κάθε περίπτωση, ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους θα πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά:
1.    Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους και των βαθμολογούμενων τίτλων τους, δηλαδή, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα και με τα ειδικά προσόντα όπως αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη πρόσληψης. Σημειώνεται ότι, ειδικά για τους υποψηφίους της κατηγορίας ΤΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης, απαιτείται η προσκόμιση δικαιολογητικών που θα αποδεικνύουν την κατεύθυνση (ομάδα Α') ή τα υλικά (λίθινα) από το αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών που παρακολούθησαν. Σε περίπτωση που οι τίτλοι έχουν εκδοθεί στην αλλοδαπή πρέπει να συνοδεύονται από επικυρωμένη επίσημη μετάφραση.
2.    Φωτοαντίγραφο δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
3.    Υπεύθυνη Δήλωση (του Ν.1599/1986, άρθρο 8, παρ. 4) συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη,

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ