Οικονομία

Δήμος Καλλιθέας: Δωρεάν Αιματολογικές και Καρδιολογικές Εξετάσεις για τις ευπαθείς ομάδες

Δήμος Καλλιθέας: Δωρεάν Αιματολογικές και Καρδιολογικές Εξετάσεις για τις ευπαθείς ομάδες
Δήμος Καλλιθέας: Δωρεάν Αιματολογικές και Καρδιολογικές Εξετάσεις για τις ευπαθείς ομάδες Πρόγραμμα πρόληψης καρδιαγγειακών νοσημάτων στο Δημοτικό Κέντρο Υγείας Καλλιθέας Αττικής για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες με τη συνεργασία της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Δωρεάν Αιματολογικές και Καρδιολογικές Εξετάσεις για τις ευπαθείς ομάδες από 40 ετών.
Το Δημοτικό Κέντρο Υγείας Καλλιθέας Αττικής σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποιεί πρόγραμμα πρόληψης καρδιολογικών νοσημάτων.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 21 Ιουλίου 2014 με δωρεάν αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις για συμπολίτες άνω των 40 ετών που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, κατόπιν των εξετάσεων, καλούνται να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο με το ιστορικό τους για την προδιάθεση που έχουν σε καρδιαγγειακά νοσήματα όπως η υπερλιπιδαιμία, η υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης, το άγχος και η κατάθλιψη.
Το πρόγραμμα συντονίζεται από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικότερα από το Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής σε συνεργασία με την Α’ Καρδιολογική Κλινική.

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένη ομάδα γιατρών και επιστημόνων και θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Κέντρο Υγείας Καλλιθέας Αττικής (ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ 100) από τις 8.30 πμ έως τις 13:30 μμ.

Οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα των δωρεάν ιατρικών εξετάσεων παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή και να κλείσουν σχετικό ραντεβού, επικοινωνώντας με το Δημοτικό Κέντρο Υγείας Καλλιθέας Αττικής στα:
τηλ. 210-9532712, 210-9532713.