Οικονομία

5 θέσεις εργασίας στο Δήμο Βύρωνα

5 θέσεις εργασίας στο Δήμο Βύρωνα
5 θέσεις εργασίας στο Δήμο Βύρωνα Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων, για την κάλυψη κατεπειγουσών , εποχικών αναγκών του Δήμου Βύρωνα και συγκεκριμένα τους εξής,

 ανά έδρα, ειδικότητα, διάρκεια σύμβασης και αριθμού ατόμων :

Τόπος εκτέλεσης

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός ατόμων

Δήμος Βύρωνα

ΥΕ Πυροφυλάκων

Δύο (2) μήνες

Πέντε (5)

.   ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα (άρθρο 5 παρ. 2 του Ν. 2527/97). Οι υποψήφιοι της ανωτέρω ειδικότητας πρέπει :
1.    Να έχουν ηλικία από 18 έως 50 ετών.
2.    Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
3.    Να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.
4.    Να είναι άνεργοι.
5.    Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.
6.    Να έχουν τουλάχιστον διετή (2) εμπειρία σε θέματα δασοπροστασίας-δασοπυρόσβεσης.

Εξαίρεση : Οι υποψήφιοι για τις θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή ή τα μέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί , έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρο (Ν. 2207/1994 άρθρο 4 παρ. 6).


Β. ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους θα πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά επικυρωμένα :
1.    Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
2.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνει ο υποψήφιος αν τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες από την υποβολή της αιτήσεώς του έχει απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/94 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι, προκειμένου να κριθεί εάν αυτό (υποψήφιος) έχει κώλυμα πρόσληψης ή όχι. Σε περίπτωση που έχει απασχοληθεί να δηλώνει την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκε και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησής του (έναρξη και λήξη).
 
3.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
4.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 , ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν. 3584/2007 (ποινική καταδίκη , υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).
5.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνει ο υποψήφιος ότι είναι άνεργος και την ακριβή διάρκεια της ανεργίας του (έναρξη και λήξη).
6.    Φωτοαντίγραφο της κάρτας ανεργίας Ο.Α.Ε.Δ.

Γ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας, οδός Καραολή & Δημητρίου 36-44 και ειδικότερα στο Τμήμα Προσωπικού, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών , που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματός μας.