Οικονομία

Προσλήψεις εκπαιδευτικού προσωπικού στην ΑΕΝ Ασπροπύργου

Προσλήψεις εκπαιδευτικού προσωπικού στην ΑΕΝ Ασπροπύργου
Προσλήψεις εκπαιδευτικού προσωπικού στην ΑΕΝ Ασπροπύργου H Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου, προκειμένου να καλύψει παροδικές εκπαιδευτικές ανάγκες διδακτικού έτους 2014 - 2015 (χειμερινό και εαρινό εξάμηνο), προκηρύσσει την πρόσληψη Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και ωριαία αντιμισθία,

 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του Ν. 2638/1998 (ΦΕΚ 204 Α' ), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και κατόπιν του ΩΠ: 231242/07-14 εγκριτικού ΥΝΑ/ΓΔΔΥ/ΔΠΠ 2ο, ως κατωτέρω, ανά ειδικότητα και ενδεικτικό ανώτατο αριθμό, ο οποίος τελικά θα διαμορφωθεί με γνώμονα τον αριθμό των σπουδαστών που θα φοιτήσουν.


Α. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

1.  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ:

i. Ναυτικών Μαθημάτων

α) Έως ένδεκα (11) άτομα ειδικότητας Πλοιάρχου Α' Τάξης Ε.Ν. , για τα μαθήματα Ναυτιλία, Ευστάθεια, Μεταφορά Φορτίων, Ναυτιλιακό Δίκαιο, ΟΕΠ,Ναυτική Τέχνη, Διεθνείς Κανονισμοί, ΝΗΟ, ARPA, RADAR, Ναυπηγία, Ασφάλεια Φυλακής- I.S.M., Ναυτικές Μηχανές, Ναυτικές Επικοινωνίες Ι και ΙΙ, Ελληνική Ναυτιλιακή Ιστορία, Διαχείριση Στοιχείων Γέφυρας, ECDIS, BTM (Bridge Teamwork Management), Ανθρώπινες Σχέσεις και Μαθήματα Ειδικών Σχολείων.

β) Έως τέσσερα (04) άτομα ειδικότητας Μηχανικού Α' Τάξης Ε.Ν. και ελλείψει υποψηφίων, Επιστημονικούς Συνεργάτες Γενικών και Τεχνικών Μαθημάτων ειδικότητας Ναυπηγού - Μηχανολόγου Μηχανικού ή Μηχανολόγου Μηχανικού για τα μαθήματα Βοηθητικά Μηχανήματα Πλοίου Ι - Δίκτυα, Ναυτική Μηχανολογία, Ναυτικές Μηχανές, Μ.Ε.Κ και μαθήματα Ειδικών Σχολείων.

γ) Ένα (01) άτομο ειδικότητας Ραδιοτηλεγραφητή Α' Τάξης Ε.Ν. για το μάθημα Επικοινωνίες Ι - 11.

ii. Γενικών και Τεχνικών Μαθημάτων

α) Ένα (01) άτομο ειδικότητας Χημικού Μηχανικού ή Χημικού για τα μαθήματα Χημεία, Τεχνολογία Υλικών, Μεταλλογνωσία, Καύσιμα- Λιπαντικά και Μαθήματα Ειδικών Σχολείων.

β) Ένα (01) άτομο ειδικότητας Πληροφορικής με πτυχίο ή δίπλωμα Πληροφορικής ή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, ή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, ή Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής ή Πληροφορικής (Ε.Α.Π.) και ελλείψει αυτών κάτοχοι των λοιπών πτυχίων που εντάσσονται στο κλάδο ΠΕ Πληροφορικής, σύμφωνα με το Π.Δ.50/2001και ελλείψει αυτών Μαθηματικοί ή Φυσικοί με ειδίκευση στην Πληροφορική (για το εαρινό εξάμηνο) για το μάθημα Πληροφορικής και Μαθήματα Ειδικών Σχολείων.
γ) Έως δύο (02) άτομα ειδικότητας Νομικού για τα μαθήματα Στοιχεία Ναυτικού Δικαίου,
Ναυτικό Δίκαιο- Ασφάλεια , Ανθρώπινες Σχέσεις και Μαθήματα Ειδικών Σχολείων. δ) Έως οκτώ (08) άτομα ειδικότητας Αγγλικής Φιλολογίας για το μάθημα Ναυτικά Αγγλικά - Αλληλογραφία, Αγγλικά και Μαθήματα Ειδικών Σχολείων. ε) Ένα (01) άτομο ειδικότητας Ναυπηγού Μηχανολόγου Μηχανικού για τα μαθήματα Ναυπηγία-Σχέδιο, Ναυτικές Μηχανές. στ) Έως δύο (02) άτομα ειδικότητας Μηχανολόγου Μηχανικού ή Ναυπηγού Μηχανολόγου Μηχανικού για τα μαθήματα Ναυπηγία, Ναυπηγία Ι - Ναυτιλιακές Γνώσεις, Αντοχή Υλικών, Εφ. Θερμοδυναμική, Στοιχεία Μηχανών, Ψυκτικές & Κλιματιστικές Εγκαταστάσεις, Ατμοπαραγωγοί, Μηχανική Ρευστών και Μαθήματα Ειδικών Σχολείων. ζ) Έως δύο (02) άτομα ειδικότητας Μαθηματικού για τα μαθήματα Μαθηματικά και Μαθήματα Ειδικού Σχολείου.
η) Έως δύο (02) άτομα ειδικότητας Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Ηλεκτρονικού Μηχανικού για τα μαθήματα Θεωρία Ηλεκτρικών Κυκλωμάτων, Ηλεκτρονικά, ΣΑΕ, Ηλεκτρικές Μηχανές και Μαθήματα Ειδικών Σχολείων.
θ) Ένα (01) άτομο ειδικότητας Φυσικού (για το χειμερινό εξάμηνο) για το μάθημα Φυσικής.

2.  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ:

i.    Ναυτικών Μαθημάτων

α) Ένα (01) άτομο ειδικότητας Πλοιάρχου Ά ή Β' Τάξης Ε.Ν. για τις Εφαρμογές των Ναυτικών Μαθημάτων{Ναυτιλία, Ευστάθεια, Μεταφορά Φορτίων, Ναυτιλιακό Δίκαιο, ΟΕΠ,Ναυτική Τέχνη, Διεθνείς Κανονισμοί, ΝΗΟ, ARPA, RADAR, Ναυπηγία, Ασφάλεια Φυλακής- I.S.M., Ναυτικές Μηχανές, Ναυτικές Επικοινωνίες Ι και ΙΙ, Ελληνική Ναυτιλιακή Ιστορία, Διαχείριση Στοιχείων Γέφυρας, ECDIS, BTM (Bridge Teamwork Management), Ανθρώπινες Σχέσεις}, όπου απαιτείται.
β) Έως δώδεκα (12) Μηχανικούς Α' ή Β' Τάξης Ε.Ν. και ελλείψει αυτών Εργαστηριακούς Συνεργάτες Γενικών και Τεχνικών Μαθημάτων ειδικότητας Μηχανολόγου Μηχανικού ή Ναυπηγού - Μηχανολόγου Μηχανικού για τα μαθήματα Ασκήσεις Τεχνουργείων Μηχανοστασίου, Τεχνουργεία - Εργαστήρια, Μηχανολογικό Σχέδιο, Ναυπηγία Ι - Ναυτιλιακές Γνώσεις Εφαρμογές, Μηχανολογικό Σχέδιο, Βοηθητικά Μηχ/τα Πλοίου Ι - Δίκτυα Εφαρμογές, Εφ. Θερμοδυναμική Εφαρμογές, Ψυκτικές & Κλιματιστικές Εγκαταστάσεις Εφαρμογές και Μαθήματα Ειδικών Σχολείων. γ) Έως δύο (02) άτομα ειδικότητας Ραδιοτηλεγραφητή Α' ή Β' Τάξης Ε.Ν. (για το εαρινό εξάμηνο) για το μάθημα Επικοινωνίες ΙΙ Εφαρμογές.
ii.    Γενικών και Τεχνικών Μαθημάτων

α) Έως δύο (02) άτομα ειδικότητας Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Ηλεκτρονικού Μηχανικού
(για το εαρινό εξάμηνο) για τα μαθήματα Τεχνουργεία - Εργαστήρια, Ηλεκτρονικά Εφαρμογές, Ηλεκτρικές Μηχανές Εφαρμογές, Ασκήσεις Τεχνουργείων Μηχανοστασίου και Μαθήματα Ειδικών Σχολείων.

β) Έως δύο (02) άτομα (το ένα μόνο για το εαρινό εξάμηνο) ειδικότητας Πληροφορικής με πτυχίο ή δίπλωμα Πληροφορικής ή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, ή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, ή Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής ή Πληροφορικής (Ε.Α.Π.) και ελλείψει αυτών κάτοχοι των λοιπών πτυχίων που εντάσσονται στο κλάδο ΠΕ ή ΤΕ Πληροφορικής, σύμφωνα με το Π.Δ.50/2001 και ελλείψει αυτών Μαθηματικοί ή Φυσικοί με ειδίκευση στην Πληροφορική για το μάθημα Πληροφορική Εφαρμογές και Μαθήματα Ειδικού Σχολείου.

Η Υπηρεσία διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στην πρόσληψη μέρους του αριθμού προσωπικού που προκηρύσσεται, σε περίπτωση μεταβολής των εκπαιδευτικών αναγκών, εφόσον αυτό αιτιολογείται στο πρακτικό του οικείου Συμβουλίου ΑΕΝ , χωρίς αυτό να εγείρει οποιαδήποτε απαίτηση από τους υποψηφίους.

Η προκαλούμενη δαπάνη του Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού που θα προσληφθεί είναι επιλέξιμη για συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ " του ΕΣΠΑ 2007-2013.

. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

I. Μαζί με την αίτηση, του Παραρτήματος Ι, υποβάλλονται σε ευκρινές φωτοαντίγραφο τα πιο κάτω δικαιολογητικά , σύμφωνα και με τα οριζόμενα στο τέλος της παρούσης παραγράφου ( υποπ.ΙΙ) :

α) Πλήρες βιογραφικό σημείωμα.

β) Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας οποιουδήποτε ασφαλιστικού φορέα. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γεννήσεως πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό γεννήσεως.
γ) Μηχανογραφικό δελτίο θαλάσσιας υπηρεσίας για τους υποψηφίους των ειδικοτήτων Ναυτικών Μαθημάτων.

δ) Προκειμένου για εν ενεργεία ναυτικούς, Ναυτικό Φυλλάδιο (σελίδες με στοιχεία του κατόχου και θαλάσσιας υπηρεσίας που δεν περιλαμβάνεται στο μηχανογραφικό πίνακα θαλάσσιας υπηρεσίας). Τυχόν θαλάσσια υπηρεσία σε πλοία με ξένη σημαία η οποία δεν προκύπτει από τον μηχανογραφικό πίνακα ή το Ναυτικό Φυλλάδιο θα υπολογίζεται μόνον εάν αποδεικνύεται από Πιστοποιητικά θαλάσσιας υπηρεσίας θεωρημένα σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις από Ελληνική Λιμενική ή Προξενική Αρχή.

ε) Τίτλοι σπουδών, κατάλληλα πιστοποιητικά και διπλώματα.
Οι τίτλοι σπουδών από Σχολές της αλλοδαπής πρέπει να συνοδεύονται από πράξη αναγνώρισης από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α, ή το Ι.Τ.Ε. για την ισοτιμία και αντιστοιχία του τίτλου ή πιστοποιητικό αναγνώρισης από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) περί ισοτιμίας και αντιστοιχίας.
Ειδικά για τα πτυχία της Κύπρου: Για τα πτυχία που αποκτήθηκαν πριν από την πλήρη ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (1-5-2004) και αναφέρονται στο Π.Δ. 299/1997 δεν απαιτείται αντιστοιχία.
Για τα ίδια πτυχία καθώς και για όλα τα υπόλοιπα, τα οποία έχουν χρόνο κτήσης μετά την ένταξή της στην Ε.Ε. απαιτείται ισοτιμία και αντιστοιχία.

Ισοτιμία πτυχίων Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. που κατέχουν πολιτικοί πρόσφυγες και επαναπατριζόμενοι Έλληνες.
Σύμφωνα με τη διάταξη της παραγράφου 6 του άρθρου 2 του Ν. 1735/1987 «σε περίπτωση που το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α.και το Ινστιτούτο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Ι.Τ.Ε.) δεν μπορούν να αναγνωρίσουν ισοτιμία πτυχίων Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. που κατέχουν πολιτικοί πρόσφυγες και επαναπατριζόμενοι Έλληνες, κατά την έννοια των διατάξεων της περίπτωσης α' της παρ. 2 του άρθρου 5, λόγω ανυπαρξίας αντίστοιχης σχολής στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής, καθορίζουν με βεβαίωσή τους τη συνάφεια του γνωστικού αντικειμένου του πτυχίου με πτυχίο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής. Με βάση τη βεβαίωση αυτή τα παραπάνω πρόσωπα επιτρέπεται να συμμετέχουν σε διαδικασίες διορισμού ή πρόσληψης για θέσεις των οποίων τυπικό προσόν είναι εκείνο προς το οποίο έχει αναγνωρισθεί συνάφεια από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. ή το Ι.Τ.Ε.».
Στις περιπτώσεις που η ισοτιμία πτυχίων Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. που κατέχουν πολιτικοί πρόσφυγες και επαναπατριζόμενοι Έλληνες, έχει χορηγηθεί από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) προκειμένου να συμμετέχουν σε διαδικασίες διορισμού ή πρόσληψης πρέπει με βεβαίωση του(Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) να καθορίζεται η συνάφεια του γνωστικού αντικειμένου του πτυχίου, με πτυχία Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής τα οποία ζητούνται από την προκήρυξη ως προσόντα διορισμού για τις προκηρυσσόμενες θέσεις.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : Για τα πτυχία που έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή και έχουν αναγνωρισθεί ως ισότιμα και αντίστοιχα, ως ημερομηνία κτήσης θεωρείται η ημερομηνία αρχικής κτήσης του πτυχίου της αλλοδαπής εάν η αναγνώριση έγινε χωρίς εξέταση μαθημάτων σε ιδρύματα της ημεδαπής, άλλως η ημερομηνία χορήγησης της ισοτιμίας και αντιστοιχίας του πτυχίου από τα αντίστοιχα αρμόδια όργανα, εάν για την αναγνώριση προηγήθηκε εξέταση σε ιδρύματα της ημεδαπής.

Οι μεταπτυχιακοί ή διδακτορικοί τίτλοι σπουδών που χορηγούνται από εκπαιδευτικά ιδρύματα της αλλοδαπής γίνονται δεκτοί εφόσον οι υποψήφιοι προσκομίσουν ευκρινή φωτοτυπία του διδακτορικού ή μεταπτυχιακού διπλώματος και πράξη αναγνωρίσεως του τίτλου από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή Πιστοποιητικό Αναγνώρισης από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) περί ισοτιμίας .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: α) Στις περιπτώσεις που η ισοτιμία ή ισοτιμία και αντιστοιχία του πτυχίου αλλοδαπής αναγνωρίζεται μόνον εφόσον ο κάτοχος του πτυχίου είναι και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος δεν αναγνωρίζεται ισοτιμία του μεταπτυχιακού διπλώματος, και επομένως δεν λογίζεται ως μεταπτυχιακός τίτλος και β) Στην περίπτωση που ο μεταπτυχιακός τίτλος συμπληρώνει ή ενσωματώνεται στο βασικό, δεν λογίζεται ως μεταπτυχιακός τίτλος. Εξαιρούνται από την υποχρέωση προσκόμισης πράξης αναγνώρισης για την ισοτιμία και την αντιστοιχία του τίτλου, όσοι υποψήφιοι υποβάλλουν αποφάσεις αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων ή επαγγελματικής ισοδυναμίας τίτλων τυπικής ανώτατης εκπαίδευσης οι οποίες χορηγήθηκαν από:
ι) το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων (Σ.Α.Ε.Π.) του άρθρου 55 του π.δ. 38/2010 «Προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στην Οδηγία 2005/36/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 7ης Σεπτεμβρίου 2005, σχετικά με την αναγνώριση των επαγγελματικών προσόντων» όπως τροποποιήθηκε και ισχύει
ή
ιι) το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων (Σ.Α.Ε.Π.) του άρθρου 55 του π.δ. 38/2010 για την αναγνώριση της επαγγελματικής ισοδυναμίας, βάσει της παρ. 2, του αρ. 1 του π.δ. 38/2010, όπως ισχύει κάθε φορά ή iii) το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικής Ισοτιμίας Τίτλων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Σ.Α.Ε.Ι.Τ.Τ.Ε.)του άρθρου 10 του π.δ. 165/2000 «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας με ένα γενικό σύστημα αναγνώρισης των διπλωμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που πιστοποιούν επαγγελματική εκπαίδευση ελάχιστης διάρκειας τριών ετών, σύμφωνα με την οδηγία 89/48/ΕΟΚ του Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων» ή

iv) το Συμβούλιο Επαγγελματικής Αναγνώρισης Τίτλων Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Σ.Ε.Α.Τ.Ε.Κ.) του άρθρου 14 του π.δ. 231/1998 «Δεύτερο γενικό σύστημα αναγνώρισης της επαγγελματικής εκπαίδευσης, το οποίο συμπληρώνει την οδηγία 89/48/ΕΟΚ, σύμφωνα με τις οδηγίες 92/51/ΕΟΚ του Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, 94/38/ΕΚ και 95/43/ΕΚ της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων».
Η συνάφεια όλων των προσκομιζόμενων τίτλων σπουδών με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης που προκηρύσσεται, κρίνεται από το Συμβούλιο της ΑΕΝ μετά από εισήγηση των Εκπαιδευτικών Συμβουλίων, με ειδική αιτιολόγηση.

στ) Αποδεικτικά γνώσης ξένης γλώσσας, όπως ορίζεται στην παράγραφο ΣΤ της παρούσας. (δεν απαιτούνται σε περίπτωση πρόσληψης καθηγητή αγγλικών)

ζ) Για την απόδειξη της συγγραφικής δραστηριότητας υποβάλλονται αντίτυπα πρωτότυπων δημοσιεύσεων ή μονογραφιών του υποψηφίου σε επιστημονικά περιοδικά αναγνωρισμένου κύρους ή αντίτυπα εκπαιδευτικών συγγραμμάτων .

η) Αποδεικτικά επαγγελματικής ή επιστημονικής δραστηριότητας και εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας, όπως αυτά αναλυτικά αναφέρονται στην παράγραφο Ζ της παρούσας προκήρυξης.

θ) Υπεύθυνη δήλωση (σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα ΙΙ) του άρθρου 8 Ν. 1599/86 στην οποία ο υποψήφιος, επί ποινή απόρριψης, θα αναφέρει ότι:
 
i)    Αποδέχεται όλους τους όρους της προκήρυξης.
ii)    Εάν είναι συνταξιούχος και από ποιο φορέα λαμβάνει σύνταξη ή εάν είναι εργαζόμενος και πού απασχολείται.
iii)    Εάν έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή έχει απαλλαγεί νόμιμα από αυτές, καθώς και τα στοιχεία του Στρατολογικού Γραφείου στο οποίο υπάγεται.
iv ) Δεν έχει καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ' υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ε ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
v)    Δεν είναι υπόδικος που έχει παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της περίπτωσης iv, έστω και αν το αδίκημα αυτό έχει παραγραφεί.
vi)    Δεν έχει στερηθεί λόγω καταδίκης τα πολιτικά του δικαιώματα.
vii)    Δεν τελεί υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις, καθώς και την Εισαγγελία Πρωτοδικών στην οποία υπάγεται (Νομός, Δήμος, Κοινότητα)
viii) Εάν έχει την ιδιότητα του Δημοσίου Υπαλλήλου και στην περίπτωση αυτή, ότι δεν εμπίπτει στις απαγορευτικές διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 1 του Ν. 1256/82 περί πολυθεσίας, όπως προστέθηκε και με την παρ. 1 του άρθρου 21 του Ν. 1400/83, καθώς και σε αυτές του άρθρου 35 του Ν. 3528/07 .

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει σε είκοσι (20) ημερολογιακές ημέρες από
την επόμενη της δημοσίευσης, στον τύπο ή στην ιστοσελίδα του Προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Αναζήτηση: : Ανά είδος/ Πράξεις Οργανωτικού και Διοικητικού Περιεχομένου/Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων), ήτοι την 31-07-2014, ημέρα Πέμπτη έως και την 19-08-2014, ημέρα Δευτέρα. Οι αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται ή αποστέλλονται «ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ - ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ή EXPRESS» στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου, ταχυδρομική διεύθυνση Παραλία Ασπροπύργου, Ταχ. Κώδικας 193 00.
(Για το εμπρόθεσμο της αίτησης λαμβάνεται υπόψη είτε ο αριθμός πρωτοκόλλου που έλαβε, εάν υποβλήθηκε στη Γραμματεία της Ακαδημίας, είτε η ημερομηνία της σφραγίδας του Ταχυδρομείου με την ένδειξη ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ - ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ή EXPRESS, εάν εστάλη ταχυδρομικά).

Εφιστάται η προσοχή των υποψηφίων στην ορθή, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας, συμπλήρωση της αίτησης. Σε περίπτωση που υποψήφιος διαπιστώσει οποιοδήποτε λάθος ή παράλειψη ή επιθυμεί την τροποποίηση της αίτησής του, οφείλει να υποβάλει νέα αίτηση, εντός της οριζόμενης, με την παρούσα, προθεσμίας.
Δικαιολογητικά που θα προσκομίζονται μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών δεν γίνονται δεκτά. Στην κατά το προηγούμενο εδάφιο απαγόρευση αποδοχής εκπρόθεσμων πιστοποιητικών ή δικαιολογητικών περιλαμβάνονται και αυτά που είναι συμπληρωματικά ή διευκρινιστικά εκείνων που έχουν κατατεθεί εμπροθέσμως.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης, τα υποβληθέντα δικαιολογητικά θα παραμένουν στο αρχείο της Υπηρεσίας. Στους υποψηφίους που δεν προσελήφθησαν, τα δικαιολογητικά επιστρέφονται μετά τη λήξη του εκπαιδευτικού έτους κατόπιν σχετικής αίτησης.

ΙΔ. Περίληψη της προκήρυξης αυτής δημοσιεύεται σε δύο ημερήσιες και αν δεν υπάρχουν, σε εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες του Ασπροπύργου. Πλήρες αντίγραφο της προκήρυξης αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε ΠΝΟ, ΠΕΠΕΝ, ΠΕΜΕΝ, ΠΕΜΜΕΚΕΝ, ΠΕΡΡΑΕΝ, ΥΝΑ/ΔΟ-Γ' και τοιχοκολλάται στο Κατάστημα της ΑΕΝ και στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Ασπροπύργου. Επίσης αναρτάται στην ιστοσελίδα του Προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Αναζήτηση: Ανά είδος απόφασης/ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.yen.gr.

Πληροφορίες παρέχονται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου στο τηλέφωνο 210 5575986 και 210 5574171-3 εσωτερικό 105 - Αρμόδιοι Αρχικελευστής Λ.Σ. ΡΟΖΗΣ Αντώνιος και Επικελευστής Λ.Σ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Άννα.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ