Οικονομία

Προσλήψεις εργατών από το υπουργείο Πολιτισμού

Προσλήψεις εργατών από το υπουργείο Πολιτισμού Προσλήψεις εργατών από το υπουργείο Πολιτισμού
Προσλήψεις εργατών από το υπουργείο Πολιτισμού Το υπουργείο Πολιτισμού και συγκεκριμένα η Εφορεία Αρχαιοπωλείων ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού για τις ανάγκες της συστηματικής ανασκαφικής έρευνας στη θέση , Φανερωμένη Χιλιομοδίου Ν. Κορινθίας από 1η Σεπτεμβρίου έως 15η Οκτωβρίου 2014

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν καλούνται να υποβάλουν έντυπη αίτηση με τα δικαιολογητικά εντός προθεσμίας δέκα (10) εργασίμων ημερών, που αρχίζει από την επομένη της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Εφορείας Αρχαιοπωλείων και Ιδιωτικών Αρχαιολογικών Συλλογών καθώς και της καταχώρησης στον διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) του ΥΠ.ΠΟ.Α. δηλαδή από 7-8-2014 έως και 20-8-2014.

ΥΕ Εργατοτεχνίτες (ελλείψει αυτών ΥΕ ειδικευμένοι εργάτες) 2

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή των αιτούντων θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, η οποία θα πρέπει να έχει πρωτοκολληθεί έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων, κατά τις εργάσιμες ώρες στα γραφεία της Εφορείας Αρχαιοπωλείων και Ιδιωτικών Αρχαιολογικών Συλλογών, όπου διατίθενται και σχετικά έντυπα αιτήσεων.

δείτε εδώ την προκήρυξη