Οικονομία

Νέες προσλήψεις στο Μουσείο Ακρόπολης για προσωπικό ασφαλείας

Νέες προσλήψεις στο Μουσείο Ακρόπολης για προσωπικό ασφαλείας Νέες προσλήψεις στο Μουσείο Ακρόπολης για προσωπικό ασφαλείας
Νέες προσλήψεις στο Μουσείο Ακρόπολης για προσωπικό ασφαλείας Δώδεκα προσλήψεις θα γίνουν από το Μουσείο Ακρόπολης για προσωπικό ασφαλείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ώστε να θα καλυφθούν κενές θέσεις στο Τμήμα Ασφαλείας . Οι θέσεις έχουν εγκριθεί απο τον ΑΣΕΠ και αφορούν απασχόληση με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών.Η προκήρυξη θα δημοσιευτεί σε λίγες ημέρες

Στο μεταξύ, μετά απο έγκριση του ΑΣΕΠ εκτός από τις προσλήψεις στο Μουσείο της Ακρόπολης θα προσληφθούν εποχικά εργαζόμενοι σε Εφορείες Αρχαιοτήτων του υπουργείου Πολιτισμού, στις οποίες οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από τέσσερις έως δώδεκα μήνες. Οι προκηρύξεις είναι οι ακόλουθες:

24η ΕΒΑ Φθιώτιδας

Εξι προσλήψεις θα πραγματοποιήσει η 24η ΕΒΑ Φθιώτιδας για το Βυζαντινό Μουσείο Υπάτης. Τις θέσεις θα καταλάβουν τέσσερις Ημερήσιοι Φύλακες και ένας Νυχτοφύλακας ΔΕ, ενώ θα προσληφθεί και ένας Καθαριστής ΥΕ.

Δ/νση Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Λακωνίας

Εγκρίθηκαν πέντε θέσεις Εργατών ΥΕ με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός έτους με δυνατότητα παράτασης έως την ολοκλήρωση της αναστήλωσης των μνημείων του αρχαιολογικού χώρου Μυστρά.

ΛΖ΄ ΕΠΚΑ Πελοποννήσου

Στις 26 Αυγούστου λήγει η προθεσμία για επτά θέσεις στη ΛΖ΄ ΕΠΚΑ, εκ των οποίων έξι για Ειδικευμένους Εργάτες ΥΕ και μία για Συντηρητή Αρχαιοτήτων και Εργων Τέχνης. Οι επιτυχόντες θα αναλάβουν την ανασκαφική έρευνα της Ρωμαϊκής Επαυλης στην Κατουνίστρα Λουτρακίου. Πληροφορίες: 27410 32650.