Οικονομία

Αποτελέσματα για 214 θέσεις στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών

Αποτελέσματα για 214 θέσεις στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών
Αποτελέσματα για 214 θέσεις στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών ανακοινώνει τα αποτελέσματα για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων δεκατεσσάρων (214) ατόμων για το χρονικό διάστημα από 01/09/2014 έως 31/10/2014 για την αντιμετώπιση επειγουσών αναγκών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, που εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων.

Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς λύσης της σύμβασης εργασίας εφόσον οι προσλαμβανόμενοι δεν ανταποκρίνονται ή δεν εκπληρώνουν τις υπηρεσιακές ανάγκες ή δεν συμμορφώνονται με τις εντολές της Υπηρεσίας ή δεν έχουν την αναγκαία προς τα καθήκοντα τους σωματική και ψυχική υγεία.
Οι προσλαμβανόμενοι αποχωρούν αυτοδικαίως ευθύς ως λήξει ο καθορισμένος στην παρούσα χρόνος απασχόλησης άνευ αποζημίωσης εκ του λόγου αυτού και άνευ άλλης διατύπωσης.
Όλοι οι προσλαμβανόμενοι υποχρεούνται να προσέλθουν προς ανάληψη υπηρεσίας την ημέρα έναρξης του οριζόμενου από την Υπηρεσία χρόνου απασχόλησης.Η μη προσέλευση εντός τριών (3) ημερών από την ειδοποίηση των προσληπτέων για ανάληψη υπηρεσίας, λογίζεται ως καταγγελία της σύμβασης εργασίας εκ μέρους των, και επιφέρει την λύση της σύμβασης εργασίας άνευ αποζημίωσης εκ του λόγου αυτού.
Κατά τα λοιπά το προσλαμβανόμενο προσωπικό διέπεται από τις διατάξεις του Τμήματος Γ΄ του Κεφαλαίου Β΄ του Δεύτερου Μέρους του Ν. 3584/2007.

Η εκ της ανωτέρω αιτίας προκαλούμενη δαπάνη θα καταλογιστεί στους Κ.Α. 6041.001 «Βασικός μισθός υπαλλήλων ορισμένου χρόνου», Κ.Α. 6041.003 «Οικογενειακό επίδομα υπαλλήλων ορισμένου χρόνου» και Κ.Α. 6054.003 «Εργοδοτικές εισφορές ΙΚΑ υπαλλήλων ορισμένου χρόνου» του προϋπολογισμού του ΔΒΑ οικονομικού έτους 2014

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα