Οικονομία

2 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ν. Προποντίδας

2 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ν. Προποντίδας
2 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ν. Προποντίδας Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση μίσθωσης έργου καθαριότητας σχολικών κτηρίων, σχολικού έτους 2014-2015, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας των σχολικών κτηρίων της Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ν. Προποντίδας,

 και συγκεκριμένα τους εξής:

α/α ΣΧΟΛΕΙΑ σύνολο                                           ΑΙΘΟΥΣΕΣ                                    ATOMA

1 Δημοτικό-Νηπιαγωγείο Αγ. Μάμα 2 αίθουσες      2 κλασσικό   0 ολοήμερο                   1
2 Δημοτικό Σχολείο-Νηπιαγωγείο Σιλάτων 10         9 κλασσικό     1 ολοήμερο                 1


Η διάρκεια των συμβάσεων: Η σύμβαση θα έχει έναρξη από την ημέρα της υπογραφής της (με την ολοκλήρωση της παρούσας διαδικασίας) έως 30-6-2015.
Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων καθορίζεται μεταξύ τους με τα ακόλουθα κριτήρια:
Απαιτούμενο απαραίτητο προσόν είναι η φυσική καταλληλότητα των υποψηφίων για την εργασία αυτή.
Βασικό κριτήριο επιλογής ορίζεται η προϋπηρεσία σε εργασία καθαριότητας σχολικών κτηρίων. Η προϋπηρεσία αποδεικνύεται με την προσκόμιση συμβάσεων προηγούμενων ετών.

Ως 1ο επικουρικό κριτήριο επιλογής, σε περίπτωση μη κάλυψης των θέσεων με προϋπηρεσία, ορίζεται το χρονικό διάστημα της ανεργίας του υποψηφίου.

Ως 2ο επικουρικό κριτήριο επιλογής, σε περίπτωση μη κάλυψης των θέσεων με τα ανωτέρω κριτήρια, ορίζεται εισοδηματική κατάσταση του υποψηφίου, που θα αποδεικνύεται με αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος ΔΟΥ, από το οποίο να προκύπτει το εισόδημα του προηγούμενου οικονομικού έτους.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:
α) έγγραφη αίτηση με τα στοιχεία του ενδιαφερομένου (αριθμός ταυτότητας, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, τηλέφωνο).
β) αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου (σε περίπτωση αλλοδαπού, απαιτείται και άδεια παραμονής),
γ) υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει συνάψει σύμβαση για άλλο σχολείο ή με άλλη δημόσια υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένου του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, δ) συμβάσεις καθαριότητας σχολικών κτηρίων προηγούμενων ετών δ) βεβαίωση ανεργίας από ΟΑΕΔ
ε) Εκκαθαριστικό σημείωμα ΔΟΥ, από το οποίο να προκύπτει το εισόδημα του προηγούμενου οικονομικού έτους.

Η δημοσίευση θα γίνει μέχρι την Τετάρτη 3-9-2014 στις 10 π.μ. , λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα του θέματος, στο δημοτικό κατάστημα Ν. Μουδανιών, στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.nea-propontida.gr), και στην οικεία σχολική μονάδα, όπου εδράζεται το προαναφερόμενο σχολείο.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Ν. Προποντίδας, στην κα Παναγιώτογλου Αγγελική, στο δημοτικό κατάστημα στα Ν. Μουδανιά, Μ. Αλεξάνδρου 26 (τηλ. 2373350257).