Οικονομία

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πως θα ελέγξετε με το ΑΦΜ την πληρωμή των επιδοτήσεων

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πως θα ελέγξετε με το ΑΦΜ την πληρωμή των επιδοτήσεων ΟΠΕΚΕΠΕ: Πως θα ελέγξετε με το ΑΦΜ την πληρωμή των επιδοτήσεων
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πως θα ελέγξετε με το ΑΦΜ την πληρωμή των επιδοτήσεων Ο ΟΠΕΚΕΠΕ από χθές ολοκλήρωσε την πληρωμή για την Προκαταβολή της Ενιαίας Ενίσχυσης για το 2014 σε 656.736 δικαιούχους με ποσό: 886.450.613,63 €. Οι δικαιούχοι μπορούν να ελέγξουν ηλεκτρονικά την πληρωμή τους συμπληρώνοντας το ΑΦΜ τους και ή τον αριθμό της ταυτότητα τους ή τον ΑΜΚΑ τους. 

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ άνοιξε και την εφαρμογή που μπορούν οι αγρότες ηλεκτρονικά να κάνουν έλεγχο με το ΑΦΜ τους για τις περιπτώσεις λάθους στην ΟΣΔΕ ή τυχόν προβλημάτων που μπορεί να έχουν εντοπιστεί.

Η δεύτερη δόση και εξόφληση της ενιαίας ενίσχυσης του 2014 θα δοθεί όπως είθισται άλλωστε, μέσα στην εβδομάδα των Χριστουγέννων.

Πως θα δείτε με το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ ή τους τελευταίους αριθμούς της ταυτότητας σας την πληρωμή

Αφού συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι τα απαραίτητα στοιχεία στην ειδική εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, μπορούν να ελέγξουν τα ποσά που τους καταβλήθηκαν αλλά και εαν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην αίτηση ΟΣΔΕ που έχουν υποβάλλει

opekepe-agrotes

μπείτε εδώ στην εφαρμογή για να συμπληρώσετε την φόρμα