Οικονομία

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων ΑΣ ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων ΑΣ ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων ΑΣ ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Ανακοίνωση αποτελεσμάτων επιλογής ωφελουμένων για συμμετοχή στην Πράξη «Συνέργεια για την Απασχόληση στο Δήμο Πειραιά», με Δικαιούχο την Α.Σ. «ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ»

Κατόπιν ολοκλήρωσης της διαδικασίας επιλογής υποψηφίων- ωφελουμένων για συμμετοχή στην Πράξη «Συνέργεια για την Απασχόληση στο Δήμο Πειραιά» που υλοποιείται από το δικαιούχο Α.Σ. ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ, στα πλαίσια της δράσης 7: «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 8: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013, συγχρηματοδοτούμενων από το ΕΚΤ, παρατίθεται ως ακολούθως η λίστα των 70 Επιλεχθέντων και των Επιλαχόντων υποψηφίων, ανέργων και νέων επιστημόνων, για συμμετοχή στην Πράξη: «Συνέργεια για την Απασχόληση στο Δήμο Πειραιά».

Σύμφωνα με τους κανόνες πληροφόρησης και δημοσιότητας της Πράξης (βάσει του Κανονισμού (ΕΚ) 1828/2006), δε δημοσιοποιούνται τα ονόματα των συμμετεχόντων στην υλοποίηση της Πράξης. Αντί αυτού παρατίθενται οι πίνακες των επιλεχθέντων και επιλαχόντων με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου της υποβληθείσας αίτησης τους.

Για διευκρινήσεις, όπως επικοινωνήσετε με το φορέα υλοποίησης της σχετιζόμενης με την επιλογή ωφελουμένων δράσης:

Ο ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ & ΠΑΙΔΙΟΥ (ΚΜΟΠ), Ματρώζου 1 & Τζαβέλλα, Τ.Κ. 18533, Πειραιάς, τηλ. 210-3637547, 211-7201029, Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Μαραγκού Ευτυχία, Αντωνοπούλου Βασιλική

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα