Οικονομία

ΙΚΥ: Συμβάσεις έργων στο πλαίσιο του ευρωπαικού προγράμματος Erasmus+

ΙΚΥ: Συμβάσεις έργων στο πλαίσιο του ευρωπαικού προγράμματος Erasmus+
ΙΚΥ: Συμβάσεις έργων στο πλαίσιο του ευρωπαικού προγράμματος Erasmus+ Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ως Εθνική Μονάδα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ προτίθεται να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου με εργολάβους/ανάδοχους για έργα στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ που διαχειρίζεται το ΙΚΥ ως Εθνική Μονάδα, ως ακολούθως:

ΕR 1 ΤΡΕΙΣ (3) ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
1.    Διάρκεια του έργου: Το έργο θα υλοποιείται σε 12 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και εν πάση περιπτώσει εντός της διάρκειας των συμβάσεων που θα συνάπτει το Ι.Κ.Υ. με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με το πρόγραμμα.
2.    Συνοπτική περιγραφή του έργου: Ο εργολάβος/ανάδοχος καλείται να συμβάλει στην τεχνική υποστήριξη της αποδοτικής και αποτελεσματικής οικονομικής-διοικητικής διαχείρισης των ανοικτών σχεδίων του προγράμματος Δια Βίου Μάθηση και των σχεδίων του προγράμματος Erasmus+. Αναλυτικά το έργο θα περιγραφεί στη σύμβαση μεταξύ Ι.Κ.Υ. και εργολάβου/αναδόχου.

3.    Προϋπολογισμός και Τρόπος Πληρωμής: Το σύνολο της αμοιβής του εργολάβου/αναδόχου για την εκτέλεση του έργου ανέρχεται στο ποσό των 27.000€, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., εάν το πτυχίο του εργολάβου/αναδόχου προέρχεται από την Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση και στο ποσό των 26.000€, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α, εάν το πτυχίο του εργολάβου/αναδόχου προέρχεται από την Τεχνολογική Εκπαίδευση.
Η πληρωμή του εργολάβου/αναδόχου θα καταβάλλεται κατά προτίμηση σε μηνιαία βάση, ανάλογα με την πιστοποιημένη πρόοδο του έργου και την παραλαβή των προβλεπόμενων παραδοτέων, η δε εξόφλησή του θα γίνει μετά την ολοκλήρωση και τελική παραλαβή του έργου, κατά τα ειδικότερα προβλεπόμενα στη σύμβαση που θα υπογραφεί.
4.    Ο υποψήφιος εργολάβος/ανάδοχος θα πρέπει να διαθέτει τα ακόλουθα προσόντα: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

•    Πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης
•    Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
•    Γνώση χειρισμού Η/Υ

ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
•    Επαγγελματική εμπειρία στη διαχείριση προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης ΕΙ12 ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
1. Διάρκεια του έργου: Το έργο θα υλοποιείται σε 12 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και εν πάση περιπτώσει εντός της διάρκειας των συμβάσεων που θα συνάπτει το Ι.Κ.Υ. με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με το πρόγραμμα.
 
2.    Συνοπτική περιγραφή του έργου: Ο εργολάβος/ανάδοχος καλείται να συμβάλει στην τεχνική υποστήριξη της αποδοτικής και αποτελεσματικής οικονομικής-διοικητικής διαχείρισης των ανοικτών σχεδίων του προγράμματος Δια Βίου Μάθηση και των σχεδίων του προγράμματος Erasmus+. Αναλυτικά το έργο θα περιγραφεί στη σύμβαση μεταξύ Ι.Κ.Υ. και εργολάβου/αναδόχου.
3.    Προϋπολογισμός και Τρόπος Πληρωμής: Το σύνολο της αμοιβής του εργολάβου/αναδόχου για την εκτέλεση του έργου ανέρχεται στο ποσό των 27.000€, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α, εάν το πτυχίο του εργολάβου/αναδόχου προέρχεται από την Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση και στο ποσό των 26.000€, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α, εάν το πτυχίο του εργολάβου/ αναδόχου προέρχεται από την Τεχνολογική Εκπαίδευση. Η πληρωμή του εργολάβου/αναδόχου θα καταβάλλεται κατά προτίμηση σε μηνιαία βάση, ανάλογα με την πιστοποιημένη πρόοδο του έργου και την παραλαβή των προβλεπόμενων παραδοτέων, η δε εξόφλησή του θα γίνει μετά την ολοκλήρωση και τελική παραλαβή του έργου, κατά τα ειδικότερα προβλεπόμενα στη σύμβαση που θα υπογραφεί.
4.    Ο υποψήφιος εργολάβος/ανάδοχος θα πρέπει να διαθέτει τα ακόλουθα:

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
•    Πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης
•    Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
•    Γνώση χειρισμού Η/Υ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
•    Επαγγελματική εμπειρία στην οικονομική-λογιστική διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων

ΕR 3 ΜΙΑ (1) ΘΕΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ
1.    Διάρκεια του έργου: Το έργο θα υλοποιείται σε 12 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και εν πάση περιπτώσει εντός της διάρκειας των συμβάσεων που θα συνάπτει το Ι.Κ.Υ. με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με το πρόγραμμα.
2.    Συνοπτική περιγραφή του έργου: Ο εργολάβος/ανάδοχος καλείται να συμβάλει στην τεχνική υποστήριξη της αποδοτικής και αποτελεσματικής οικονομικής-διοικητικής διαχείρισης των ανοικτών σχεδίων του προγράμματος Δια Βίου Μάθηση και των σχεδίων του προγράμματος Erasmus+. Αναλυτικά το έργο θα περιγραφεί στη σύμβαση μεταξύ ΙΚΥ και εργολάβου/αναδόχου.
3.    Προϋπολογισμός και Τρόπος Πληρωμής: Το σύνολο της αμοιβής του εργολάβου/αναδόχου για την εκτέλεση του έργου ανέρχεται στο ποσό των 27.000€, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., εάν το πτυχίο του εργολάβου/αναδόχου προέρχεται από την Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση και στο ποσό
 των 26.000€, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α, εάν το πτυχίο του εργολάβου/ αναδόχου προέρχεται από την Τεχνολογική Εκπαίδευση. Η πληρωμή του εργολάβου/αναδόχου θα καταβάλλεται κατά προτίμηση σε μηνιαία βάση, ανάλογα με την πιστοποιημένη πρόοδο του έργου και την παραλαβή των προβλεπόμενων παραδοτέων, η δε εξόφλησή του θα γίνει μετά την ολοκλήρωση και τελική παραλαβή του έργου, κατά τα ειδικότερα προβλεπόμενα στη σύμβαση που θα υπογραφεί. 4.   Ο υποψήφιος εργολάβος/ανάδοχος θα πρέπει να διαθέτει τα ακόλουθα:

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης
Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας Γνώση χειρισμού Η/Υ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Επαγγελματική εμπειρία σε μηχανογραφημένο λογιστήριο

ΚΟΙΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΓΑ
1.    Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να υποβάλει πρόταση για έναν μόνο κωδικό αντικειμένου έργου.
2.    Δύνανται να υποβάλουν πρόταση για την παρούσα πρόσκληση:

•    Φυσικά πρόσωπα Ελληνικής ιθαγένειας ή ιθαγένειας κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο ενδιαφερόμενος που έχει ιθαγένεια κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέπει απαραίτητα να γνωρίζει άριστα στην Ελληνική γλώσσα. Οι άνδρες οφείλουν να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους ή να έχουν απαλλαγεί μόνιμα από αυτές.
3.    Δεν λαμβάνονται υπόψη προτάσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος από όσους:
•    Έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ' υποτροπή συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
 
•    Έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της περίπτωσης α', έστω και αν το αδίκημα έχει παραγραφεί.
•    Λόγω καταδίκης έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή.
•    Τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) ή και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις.
•    Έχουν απολυθεί, εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος.

4.    Δεν δύνανται να υποβάλουν πρόταση για την παρούσα πρόσκληση:
Οι Συνταξιούχοι, μόνιμοι, αναπληρωτές, εκπαιδευτικοί και τακτικοί υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., των Ν.Π.Ι.Δ. των Ο.Τ.Α. α' και β' βαθμού και των Ανεξαρτήτων Αρχών, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που ασχολούνται στους ανωτέρω φορείς με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.
5.    Τα προσόντα των ενδιαφερομένων θα πιστοποιούνται με τα προβλεπόμενα από τις κείμενες διατάξεις πιστοποιητικά. Προσόντα που δεν αποδεικνύονται με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά, δεν λαμβάνονται υπόψη.
6.    Ο εργολάβος/ανάδοχος θα υλοποιήσει το Έργο στις εγκαταστάσεις και κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Ι.Κ.Υ., με πνεύμα συνεργασίας με τους υπαλλήλους και στελέχη του Ι.Κ.Υ. και κατά τρόπο που να μην παρακωλύει την ομαλή εξέλιξη του έργου, όποτε του ζητηθεί.
7.    Οι προτάσεις θα πρέπει να υποβληθούν από τις 05 Δεκεμβρίου 2014 έως και τις 15 Δεκεμβρίου 2014, α) ιδιοχείρως στο Πρωτόκολλο της Υπηρεσίας μεταξύ των ωρών 09:00 - 17:00 ή β) να αποσταλούν με εταιρεία ταχυμεταφορών, εντός σφραγισμένου φακέλου διάστασης Α4 (καταληκτική ημερομηνία και ώρα παράδοσης φακέλου στο γραφείο πρωτοκόλλου της Υπηρεσίας είναι η 15η-12-2014, 17:00) στη διεύθυνση:
Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Τμήμα Διοίκησης 1ος όροφος, γραφείο Α8 Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41 14234 Νέα Ιωνία, Αττική με την εξής ένδειξη:
«Υποβολή Πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για την παροχή έργου (αναφορά κωδικού θέσης π.χ. ER. 1) στο πλαίσιο έργου του Προγράμματος Erasmus+»
 
Προτάσεις που υποβάλλονται εκπρόθεσμα ή με τηλεομοιοτυπία ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου αλλά δεν λαμβάνονται υπόψη.
8.    Οι υποψήφιοι υποβάλλουν, επί ποινή αποκλεισμού, στο Ι.Κ.Υ. :

•    Φύλλο Πρότασης, σύμφωνα με το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 του παρόντος
•    Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα κατά προτίμηση στα πρότυπα του Ευρωπαϊκού Βιογραφικού (Europass http://europass.cedefop.europa.eu/el/documents/curriculum-vitae/templates-instructions)
•    Υπεύθυνη δήλωση σύμφωνα με το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 του παρόντος, στην οποία θα αναφέρεται ότι δεν υπόκεινται σε καμιά από τις κατηγορίες της ενότητας 3 των ΚΟΙΝΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΓΑ του παρόντος καθώς και ότι (σε περίπτωση που ισχύει) έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους ή έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.
9.    Με την υποβολή των αιτήσεών τους, οι ενδιαφερόμενοι αποδέχονται πλήρως τους όρους της παρούσας Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και των Παραρτημάτων της, καθώς και ότι η διαδικασία δύναται με απόφαση του Ι.Κ.Υ. να διακοπεί, αναβληθεί ή επαναληφθεί με το ίδιο ή και άλλο περιεχόμενο. Επισημαίνεται ότι η διαδικασία πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου της παρούσης δεν είναι διαγωνιστική, ενώ η τυχόν επιλογή αντισυμβαλλόμενου έχει το χαρακτήρα αποδοχής πρότασης και όχι «πρόσληψης». Κατά συνέπεια, δεν απαιτείται η διαδικασία της πρόσκλησης να ολοκληρωθεί με σύνταξη «πίνακα κατάταξης», ενώ όποιος επιλεγεί θα ειδοποιηθεί κατ' ιδίαν. Ως προς τη νομική της φύση η πρόσκληση αποτελεί, κατά την έννοια του ιδιωτικού δικαίου και όχι της διοικητικής διαδικασίας, πρόσκληση υποβολής πρότασης και η επιλογή του αντισυμβαλλόμενου, αποδοχή της πρότασης αυτής. Η υποβολή πρότασης καθώς και η κατά την κατωτέρω παράγραφο δημοσίευση των αποτελεσμάτων της πρόσκλησης δεν συνεπάγεται καθ' οιοδήποτε τρόπο υποχρέωση του Ι.Κ.Υ. να καταρτίσει Σύμβαση με τον ενδιαφερόμενο.
10.    Η αξιολόγηση των προτάσεων που υποβάλλονται εμπρόθεσμα θα γίνει από Επιτροπή Αξιολόγησης, που ορίζεται με απόφαση Δ.Σ. του Ι.Κ.Υ.

Η διαδικασία αξιολόγησης περιλαμβάνει:
•    Άνοιγμα προτάσεων
•    Έλεγχο των προτάσεων και αξιολόγησή τους
•    Εισήγηση στο Δ.Σ. του Ι.Κ.Υ. για την έγκριση - επικύρωση των τελικών αποτελεσμάτων

Η Επιτροπή Αξιολόγησης έχει το δικαίωμα, αν το κρίνει αναγκαίο, να ζητήσει από τον προτείνοντα την παροχή διευκρινίσεων σχετικά με το περιεχόμενο της πρότασής του (π.χ. για τους τίτλους σπουδών, την επαγγελματική τους προϋπηρεσία και την επαγγελματική ικανότητα που διαθέτουν για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου). Στην περίπτωση αυτή, η παροχή διευκρινίσεων είναι υποχρεωτική για τον προτείνοντα και δεν θεωρείται αντιπρόταση. Σε περίπτωση ισοβαθμίας το Ι.Κ.Υ. θα επιλέξει τους ενδιαφερόμενους που πληρούν στο σύνολό τους με τον καλύτερο τρόπο τις απαιτήσεις του έργου, όπως αναφέρονται στην παρούσα πρόσκληση.