Οικονομία

Προϊόντα χωρίς μεσάζοντες την Κυριακή στον Κορυδαλλό

Προϊόντα χωρίς μεσάζοντες την Κυριακή στον Κορυδαλλό
Προϊόντα χωρίς μεσάζοντες την Κυριακή στον Κορυδαλλό Συνεχίζεται η επιτυχημένη δράση του Δήμου Κορυδαλλού «Κυριακές χωρίς μεσάζοντες» με την αγορά προϊόντων απ΄ ευθείας από τους παραγωγούς. Την ερχόμενη Κυριακή 14 Δεκεμβρίου από 09.00 έως 14.30 στο χώρο του Δημοτικού πάρκινγκ (Γρ. Λαμπράκη και Πλαταιών) θα διατεθούν πάνω από 50 προϊόντα.

Η δράση υλοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά, ενώ από φέτος πραγματοποιείται κάθε τρεις περίπου εβδομάδες με πολύ περισσότερα προϊόντα.

Στο χώρο του πάρκιγκ θα φιλοξενείται το πρόγραμμα «Στηρί-ΖΩ» και η Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου. Οι διοργανωτές καλούν τους δημότες να ενισχύσουν την Τράπεζα με την αγορά προϊόντων που θα αφήσουν στους ειδικούς χώρους για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι άπορων δημοτών.

Τα προϊόντα που θα διατεθούν αφορούν μεταξύ άλλων σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Μεσσηνιακής Μάνης, αλεύρι, ρύζι διαφόρων τύπων, πατάτες φετινής εσοδείας Π.Ο.Π. Νευροκοπίου, ζυμαρικά διαφόρων τύπων, δημητριακά, αρωματικά φυτά και βότανα, πορτοκάλια, λεμόνια, σταφίδες, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, κρασί Νεμέας, αμυγδαλόψιχα, καρύδια, κάστανα, τσίπουρο, μέλι, φασόλια, ρεβίθια, φακές, κρητικά παξιμάδια κλπ