Οικονομία

Αιτήσεις για επιδοτούμενο σεμινάριο στο Δήμο Φαιστού

Αιτήσεις για επιδοτούμενο σεμινάριο στο Δήμο Φαιστού
Αιτήσεις για επιδοτούμενο σεμινάριο στο Δήμο Φαιστού Το ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, σε συνεργασία με και για λογαριασμό του Δήμου Φαιστού, πρόκειται να υλοποιήσει πρόγραμμα κατάρτισης, με τίτλο «Τεχνολογίες και Συστήματα Υποκατάστασης Συμβατικών καυσίμων στη θέρμανση κτιρίων Εγκατάσταση/μετατροπή/Αναβάθμιση/Συντήρηση και Χρήση εξοπλισμού θέρμανσης σε υφιστάμενα κτίρια, με αξιοποίηση της ξυλώδους Βιομάζας (pellets)».

Απευθύνεται σε εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, στελέχη και εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε αγρότες με ενδιαφέρον στο αντικείμενο κατάρτισης.
Κύριος σκοπός του προγράμματος είναι να παράσχει στους καταρτιζόμενους ένα φάσμα γνώσεων που είναι απαραίτητα σε κάθε ενδιαφερόμενο για την επαγγελματική δραστηριότητα του σε θέματα Βιομάζας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, στελέχη και εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε αγρότες με ενδιαφέρον στο αντικείμενο κατάρτισης Αριθμός καταρτιζομένων: 40 Διάρκεια προγράμματος: 50 ώρες Εκπαιδευτικό επίδομα: 5€/ώρα

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά

Αίτηση (συμπληρώνεται στο ΜΕΚ)
    Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας
    Φωτοτυπία τίτλου σπουδών
    Φωτοτυπία Εκκαθαριστικού εφορίας για την τελευταία οικονομική χρήση
    Βεβαιώσεις από συναφή σεμινάρια κατάρτισης (εφόσον υπάρχουν)
    Βεβαιώσεις συναφούς επαγγελματικής εμπειρίας (εφόσον υπάρχουν)
    Υπεύθυνη δήλωση (συμπληρώνεται στο ΜΕΚ)

Απαιτούμενα δικαιολογητικά - 1.16 MB
ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - 543.66 KB