Οικονομία

Ανακοινώνεται η προσχώρηση Λυκούδη στο Ποτάμι

Ανακοινώνεται η προσχώρηση Λυκούδη στο Ποτάμι Ανακοινώνεται η προσχώρηση Λυκούδη στο Ποτάμι
Ανακοινώνεται η προσχώρηση Λυκούδη στο Ποτάμι Συνέντευξη Τύπου, παρουσία του ανεξάρτητου βουλευτή Σπύρου Λυκούδη, θα δώσει αύριο στην Παλιά Βουλή, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Σύμφωνα με κύκλους του κόμματος, οι κκ Θεοδωράκης και Λυκούδης θα αναφερθούν στο θέμα της "συνύπαρξής" τους στο Ποτάμι.

Στο «Ποτάμι» προσχωρά και η ολότητα σχεδόν των στελεχών των Μεταρρυθμιστών, όπως ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, ενώ υποψήφιοι βουλευτές θα είναι οι Γρηγόρης Ψαριανός και Πέτρος Τατσόπουλος.

Από τους τρεις εν ενεργεία βουλευτές που έχουν προσεγγίσει το Ποτάμι, αλλά παραμένουν ως ανεξάρτητοι στη σημερινή Βουλή, σίγουρη θέση στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης έχει η κυρία Κατερίνα Μάρκου, ενώ δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα πολιτευτούν στην ίδια περιφέρεια οι άλλοι δύο, δηλαδή οι κύριοι Γρηγόρης Ψαριανός και Πέτρος Τατσόπουλος, οι οποίοι στις προηγούμενες εκλογές είχαν εκλεγεί στη Β’ Αθήνας με τη ΔΗΜ.ΑΡ. και τον ΣΥΡΙΖΑ αντιστοίχως. Βέβαιες θεωρούνται, εξάλλου, οι υποψηφιότητες του πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σπύρου Δανέλλη στο Ηράκλειο