Οικονομία

Δωρεάν Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στη Λάρισα

Δωρεάν Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στη Λάρισα
Δωρεάν Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στη Λάρισα Σε μια περίοδο βαθύτατης οικονομικής κρίσης και ραγδαίων εξελίξεων στο εκπαιδευτικό σύστημα, η ανάγκη εφήβων και νέων ενηλίκων για Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας γίνεται όλο και πιο συχνή, μπροστά στην απόφαση που καλούνται πλέον να πάρουν οι μαθητές από την Ά τάξη του Λυκείου.

Το Ι.Ψ.Α. (Μ. Αλεξάνδρου 21, Λάρισα, Έναντι Δικαστικού Μεγάρου) κατανοώντας αυτή την απαιτητική πραγματικότητα προσφέρει για δεύτερη συνεχή χρονιά Δωρεάν Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας και Καριέρας σε Μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, σε Απόφοιτους σχολών που βρίσκονται μπροστά στο δίλημμα συνέχισης των σπουδών τους καθώς και σε Φοιτητές που σκέφτονται να εγκαταλείψουν τις σπουδές τους. Το Πρόγραμμα αφορά σε θέματα όπως λήψη επαγγελματικής απόφασης, διαμόρφωση προσωπικών στόχων, σενάρια μελλοντικής ζωής και καριέρας, αλλαγή σταδιοδρομίας, εγκατάλειψη σπουδών κ.ά.

Η υπηρεσία παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ σε άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας/ απειλούμενα από φτώχεια. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Ινστιτούτο στο τηλέφωνο: 2410 258040.