Οικονομία

112 προσλήψεις στον δήμο Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη

112 προσλήψεις στον δήμο Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη Φωτογραφία: pexels Vojtech Okenka
Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 112 ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Ο Δήμος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη ενδιαφέρεται να προσλάβει 112 άτομα για την καθαριότητα σχολικών μονάδων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση της παρούσας Ανακοίνωσης και να την υποβάλουν, υποχρεωτικά μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , από 12-07-2024 έως και 25-07-2024.

Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.

Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.