Οικονομία

Πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη στον Δήμο Καισαριανής

Πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη στον Δήμο Καισαριανής Πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη στον Δήμο Καισαριανής Φωτογραφία: Πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη στον Δήμο Καισαριανής
Πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη στον Δήμο Καισαριανής. Ο Δήμος Καισαριανής προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να καταλάβουν τη θέση του Ειδικού Συνεργάτη (Νομικού-Δικηγόρου) να υποβάλλουν στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου (Τμήμα Διοίκησης – Προσωπικού, κα. Πορίχη Ζηνοβία, οδός Βρυούλων 125 - 2ος όροφος, ώρες 8.30 - 2.30 καθηµερινά), αίτηση συμμετοχής για την επιλογή του Ειδικού Συνεργάτη (Νομικού-Δικηγόρου).

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν με την αίτησή τους:

1) Βιογραφικό σημείωμα.

2) Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας

3) Πτυχίο Νοµικού τµήµατος ηµεδαπής ή ισότιµο πτυχίο ή δίπλωµα της αλλοδαπής.

4) Πτυχίο γνώσης Αγγλικής Γλώσσας σε άριστο επίπεδο ( Proficiency)

5) Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 ότι σε περίπτωση επιλογής τους θα προσκομίσουν όλα τα προβλεπόμενα από την παρ.3.του άρθρου 163 του Ν.3584/07 έγγραφα που πιστοποιούν την κατοχή των γενικών και τυπικών προσόντων διορισμού ( σύμφωνα με τα άρθρα 11-17 ) του ανωτέρω νόμου

Η επιλογή θα γίνει από τον Δήμαρχο ο οποίος θα αποφασίσει κατά την κρίση του για την καταλληλότητα του προσλαμβανόμενου (παρ. 4 του άρθρου 163 του Ν.3584/07).

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί µε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στο Δήμο, μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη της τελευταίας δημοσιοποίησης της παρούσας είτε αυτή είναι η δημοσίευση σε µια εφημερίδα, ή στον δικτυακό τόπο του ∆ήµου Καισαριανής ή στο πρόγραμμα ∆ΙΑΥΓΕΙΑ ή της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου Καισαριανής.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από τη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών (κος Ματζιούρης Γ. τηλ.213-2010743 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:30-14:30) .