Οικονομία

4 θέσεις εργασίας στην Λαμία

4 θέσεις εργασίας στην Λαμία
4 θέσεις εργασίας στην Λαμία Ανακοίνωση για την πρόσληψη , με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου , η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τους δύο (2) συνολικά μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12)μηνών , συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) εργαζομένων για την πλήρωση θέσεων , οι οποίες δεν καλύφθηκαν στο πλαίσιο της αρ. 8240/11/02/2015

 Ανακοίνωσης , διότι δεν υπήρξαν υποψήφιοι για τις θέσεις προς πλήρωση, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου Λαμιέων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα ( τυπικά, κύρια και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός

θέσης

Υπηρεσία

Έδρα υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός ατόμων

101

ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

ΛΑΜΙΑ

ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟΡ/ΡΩΝ-

ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΜΕ

ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ

ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΥ

2 μήνες

3

102

ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

ΛΑΜΙΕΩΝ

ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑΣ

2 μήνες

1

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά :
1.    Αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2.    Υπεύθυνη Δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007.
3.    Για την απόδειξη του χρόνου ανεργίας, πρόσφατη βεβαίωση Ο.Α.Ε.Δ.
4.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς
πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Λαμιέων Τ.Κ.35100, Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού , απευθύνοντάς την, στην Δ/ νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού-Γραφείο Προσωπικού Ι.Δ.Α.Χ-Ι.Δ.Ο.Χ (τηλ. επικοινωνίας: 2231351027, 2231351029, 2231351068).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (05) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ