Οικονομία

ΙΚΑ: Μην συνωστίζεστε στις ουρές για τα βιβλιάρια υγείας γιατί δεν χρειάζεται

ΙΚΑ: Μην συνωστίζεστε στις ουρές για τα βιβλιάρια υγείας γιατί δεν χρειάζεται ΙΚΑ: Μην συνωστίζεστε στις ουρές για τα βιβλιάρια υγείας γιατί δεν χρειάζεται
ΙΚΑ: Μην συνωστίζεστε στις ουρές για τα βιβλιάρια υγείας γιατί δεν χρειάζεται «Δεν χρειάζεται η φυσική παρουσία των ασφαλισμένων στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ για την θεώρηση βιβλιαρίων», δήλωσε σήμερα το πρωί ο Διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, αναφερόμενος στην ταλαιπωρία στην οποία υπεβλήθησαν ασφαλισμένοι.

 «Δεν χρειάζεται η φυσική παρουσία των ασφαλισμένων στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ για την θεώρηση βιβλιαρίων», δήλωσε ο Διοικητής του ΙΚΑ  Ροβέρτος  Σπυρόπουλος, αναφερόμενος στην ταλαιπωρία στην οποία υπεβλήθησαν ασφαλισμένοι, προσθέτοντας ότι μπορούν να πάνε στον γιατρό τους με τον αριθμό ΑΜΚΑ, τώρα που η εγγραφή τους γίνεται ηλεκτρονικά και αυτόματα.

Η μόνη κατηγορία που χρειάζεται να επισκεφτεί τα υποκαταστήματα είναι η κατηγορία των μακροχρόνια ανέργων ασφαλισμένων, η εγγραφή των οποίων είναι πιο περίπλοκη.

δείτε εδώ εαν έχει θεώρηση το βιβλιάρια υγείας του ΙΚΑ

«Κατάσταση ηθικά και πολιτικά απαράδεκτη, και μάλιστα χωρίς λόγο», χαρακτήρισε και ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης, τις ουρές των ασφαλισμένων σε υποκαταστήματα του ΙΚΑ για τη θεώρηση βιβλιαρίων υγείας.

«Δεν χρειάζεται η φυσική παρουσία των ασφαλισμένων στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ», σημειώνει ο κ. Στρατούλης και προσθέτει: «Θα αναζητήσουμε άμεσα ευθύνες από όσους δεν αντιμετώπισαν ή δεν αντιμετωπίζουν έγκαιρα αυτή την κατάσταση.