Οικονομία

Στο προσκήνιο το αγγελιόσημο στο ίντερνετ

Στο προσκήνιο το αγγελιόσημο στο ίντερνετ Στο προσκήνιο το αγγελιόσημο στο ίντερνετ
Στο προσκήνιο το αγγελιόσημο στο ίντερνετ  Από τον Βασίλη Αγγελόπουλο Τα θέματα  της μη κατοχύρωσης του αγγελιόσημου και της ασφάλισης του προσωπικού στα διαδικτυακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, κυριάρχησαν στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα ανάμεσα στον Αναπληρωτή Υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Δημήτρη Στρατούλη και σε αντιπροσωπεία της Ένωσης Προσωπικού Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Τύπου & ΜΜΕ (ΠΟΕΠΤΥΜ).

Ο κ. Στρατούλης δεσμεύτηκε να εξεταστούν όλα τα ζητήματα που τέθηκαν στη συνάντηση και να παρθούν όλες οι απαραίτητες πρωτοβουλίες για την επίλυσή τους.

Οι αντιπρόσωποι της ΕΠΗΕΑ και της ΠΟΕΠΤΥΜ, επέμειναν επίσης στα ξεχωριστά ζητήματα της τιμολόγησης των διαφημίσεων, των εισφορών επί των πωλήσεων των εντύπων σε ολόκληρη την Επικράτεια και της επαναφοράς της υποχρεωτικότητας των δημοσιεύσεων των διακηρύξεων των δημοσίων συμβάσεων και της επαναφοράς της υποχρέωσης της δημοσίευσης ισολογισμών.  Επιπλέον, συζητήθηκε το ενδεχόμενο χορήγησης οικογενειακού επιδόματος συνταξιούχων γυναικών της Α’ Δ/νσης του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, της αναγνώρισης του χρόνου  προϋπηρεσίας ως χρόνου ασφάλισης για την συγκεκριμένη περίοδο που γίνεται η αναγνώριση, του ανεπαρκούς ασφαλιστικού θεσμικού πλαισίου για τους εργαζομένους στα ΜΜΕ στην επαρχία, καθώς και της εκπροσώπησης της ΕΠΗΑ στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.