Οικονομία

Δήμος Ηλιούπολης: Συμβουλευτική υποστήριξη ανέργων

Δήμος Ηλιούπολης: Συμβουλευτική υποστήριξη ανέργων
Δήμος Ηλιούπολης: Συμβουλευτική υποστήριξη ανέργων Θεματικό Εργαστήριο με θέμα «Αποτελεσματικά εργαλεία και Συστήματα Ψυχοκοινωνικής και Επαγγελματικής Συμβουλευτικής, με σκοπό την προώθηση στην απασχόληση», διοργανώνεται από το Δήμο Ηλιούπολης και την ΑΘΗΝΑ ΑΜΚΕ ΜΚΟ, σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου από τις 11.00 έως τις 15.00.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Πράξης: «Κοινωνική Δράση Ηλιούπολης», Δράση «Ενημέρωση – Ευαισθητοποίηση», στην έδρα του Συντονιστή εταίρου της Α.Σ. ΚΕΚ INTEGRATION (Λ. Βουλιαγμένης 223, Δάφνη).

Στο θεματικό εργαστήριο θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν, συστήματα και εργαλεία ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και Επαγγελματικής Συμβουλευτικής που εφαρμόσθηκαν.

Μπορούν να συμμετάσχουν σ’ αυτό Σύμβουλοι από άλλες Αναπτυξιακές Συμπράξεις, κοινωνικές υπηρεσίες ΟΤΑ, Επιστήμονες ψυχοκοινωνικής και Επαγγελματικής Συμβουλευτικής υποστήριξης, στελέχη των ΚΠΑ του ΟΑΕΔ και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη που συμμετέχουν οι φορείς: Integration KEK (συντονιστής), Δήμος Ηλιούπολης, ΚΕΚ Ευρωεργασιακή, European Profiles και ΑΘΗΝΑ – ΑΜΚΕ.