Οικονομία

ΕΦΕΤ: Εξετάσεις προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων

Εξετάσεις προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων Εξετάσεις προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων
ΕΦΕΤ: Διεξαγωγή γραπτών εξετάσεων προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων Περιφέρειας Αττικής Ο ΕΦΕΤ ανακοινώνει την διεξαγωγή γραπτών εξετάσεων προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων, το οποίο έχει παρακολουθήσει εγκεκριμένα προγράμματα κατάρτισης μέσω φορέων υλοποίησης στη Περιφέρεια Αττικής.

Οι γραπτές εξετάσεις θα διεξαχθούν στο αμφιθέατρο ΦΜ3, του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Το προσωπικό των επιχειρήσεων τροφίμων που έχει παρακολουθήσει εγκεκριμένα προγράμματα κατάρτισης σε φορείς υλοποίησης μπορεί να συμμετάσχει στις εξετάσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα :

Λόγω του ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού εξεταζομένων, οι ημερομηνίες και οι ώρες των εξετάσεων είναι αυστηρώς καθορισμένες και δεν επιδέχονται την οιαδήποτε τροποποίηση.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στις εξετάσεις είναι η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλου διοικητικού εγγράφου ταυτοποίησης. Επίσης, οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΦΜ και το όνομα του φορέα υλοποίησης στον οποίο παρακολούθησαν το εγκεκριμένο πρόγραμμα κατάρτισης και να είναι εφοδιασμένοι με στυλό χρώματος μπλε.

Για περισσότερες πληροφορίες οι εξεταζόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους φορείς υλοποίησης ή με το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΕΦΕΤ στα τηλ. 2106971694, 2106971634, 2106971595.