Οικονομία

Την επόμενη εβδομάδα από τον ΟΑΕΔ τα αποτελέσματα για 32.000 προσλήψεις

Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα κοινωφελούς εργασίας ΟΑΕΔ Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα κοινωφελούς εργασίας ΟΑΕΔ
Την επόμενη εβδομάδα από τον ΟΑΕΔ τα αποτελέσματα για 32.000 προσλήψεις Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να αναρτηθούν τα αποτελέσματα και οι προσωρινοί πίνακες του ΟΑΕΔ για την Κοινωφελή Εργασία 2015, σύμφωνα με ανώτερα στελέχη του Οργανισμού. Το πρόγραμμα αφορά την πρόσληψη για 5 μήνες 32.000 ωφελουμένων σε δήμους και περιφέρειες και τα αποτελέσματα απο τον ΟΑΕΔ έχουν καθυστερήσει αρκετά.

Μόλις πριν από δύο 24άωρα ο ΟΑΕΔ δεν είχε καταφέρει να δημοσιεύσει τους προσωρινούς πίνακες για τους πρώτους 32.000 ωφελούμενους του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας και τώρα ο Οργανισμός φιλοδοξεί ότι την επόμενη εβδομάδα να μπορέσει παρά τα προβλήματα στην μηχανογράφηση να το κάνει.

Για το πρόγραμμα έχουν κατατεθεί σχεδόν 200.000 αιτήσεις και οι αιτούντες θα μπορούν να δουν τα αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας με τον κωδικό της αίτησης που έχουν κάνει ηλεκτρονικά

Στο μεταξύ, αύριο ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Οργανισμού που αφορά την φιλοξενία σε κατασκηνώσεις σε όλη τη χώρα 35.000 παιδιών. Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων θα διαρκέσει ως τις 25 Μαΐου. Τέλος, τον Οκτώβριο ξεκινά το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ που αφορά 150.000 ωφελουμένους και θα διαρκέσει έως τον Οκτώβριο του 2016.