Οικονομία

Διοργάνωση ημερίδας ΤΟΠΕΚΟ στην Μεταμόρφωση

Διοργάνωση ημερίδας ΤΟΠΕΚΟ στην Μεταμόρφωση
Διοργάνωση ημερίδας ΤΟΠΕΚΟ στην Μεταμόρφωση Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Συνέργια για τη Μεταμόρφωση» με συμμετέχοντες φορείς τους: ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕΘΟΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ PCM ΕΠΕ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Α.Ε., ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ   ΓΙΑ   ΤΗΝ    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ    ΣΥΝΟΧΗ    ΚΑΙ   ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΕΠΕΚΣΑ, 01 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, διοργανώνουν την ημερίδα διάδοσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ», την Τετάρτη 27 Μαΐου και ώρα 11:00π.μ., στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεταμόρφωσης (Δ/νση: Ι. Ράλλη κ' Δημαρχείου 1, Μεταμόρφωση).

Η ημερίδα αποσκοπεί στην πληροφόρηση των ωφελούμενων, στην ευαισθητοποίηση του επιχειρηματικού και κοινωνικού ιστού του Δήμου Μεταμόρφωσης, καθώς και στην ενημέρωση επί των αποτελεσμάτων από την μέχρι σήμερα εφαρμογή του Σχεδίου Δράσης της Πράξης.

Το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα της δράσης είναι να λειτουργήσει η Α.Σ. «ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ» ως πραγματικό One Stop Shop για τους ωφελούμενους.