Οικονομία

Η ΑΔΕΔΥ απαιτεί την αθώωση τριών διαδηλωτών

Η ΑΔΕΔΥ απαιτεί την αθώωση τριών διαδηλωτών Η ΑΔΕΔΥ απαιτεί την αθώωση τριών διαδηλωτών
Η ΑΔΕΔΥ απαιτεί την αθώωση τριών διαδηλωτών Την Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015, στα Χανιά, γίνεται η δίκη τριών διαδηλωτών που είχαν συλληφθεί την ημέρα της παρέλασης της 25ης Μαρτίου το 2012. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν εκατοντάδες εργαζόμενοι και νέοι που διαμαρτύρονταν για την ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική από την τότε Κυβέρνηση.

«Οι αλλεπάλληλες διώξεις αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των πολιτικών της Τρόικας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΔΝΤ, της ΕΚΤ καθώς και των Κυβερνήσεων που δρουν ως εντολοδόχοι τους σπέρνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία και την εξαθλίωση στο λαό με την εφαρμογή τους. Είναι προφανές ότι τέτοιες διώξεις στρέφονται ενάντια στο δικαίωμα του λαού να αγωνίζεται και να παλεύει για το δίκιο του. Ειδικότερα, στρέφονται ενάντια σε αυτούς που πάλεψαν και παλεύουν για να απαλλαγεί η χώρα μας από τις αντιλαϊκές πολιτικές. Αυτό είναι ένα ευθύ πλήγμα ενάντια στα δημοκρατικά δικαιώματα.» αναφέρει η ΑΔΕΔΥ στην ανακοίνωση της

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απαιτεί την αθώωση των τριών διαδηλωτών, την παύση κάθε παρόμοιας δίωξης και καλεί τα τοπικά σωματεία να στηρίξουν τη συγκέντρωση συμπαράστασης προς τους δικαζόμενους που πραγματοποιείται την Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 και ώρα 11:00πμ, στα δικαστήρια.

# TAGS