Οικονομία

Απλήρωτοι έμειναν οι γιατροί των Κέντρων Υγείας - Απειλούν με κινητοποιήσεις

Απλήρωτοι έμειναν οι γιατροί των Κέντρων Υγείας - Απειλούν με κινητοποιήσεις Απλήρωτοι έμειναν οι γιατροί των Κέντρων Υγείας - Απειλούν με κινητοποιήσεις Φωτογραφία: Απλήρωτοι έμειναν οι γιατροί των Κέντρων Υγείας - Απειλούν με κινητοποιήσεις
Απλήρωτοι έμειναν οι γιατροί των Κέντρων Υγείας - Απειλούν με κινητοποιήσεις Ως "απαράδεκτη" καταγγέλλει η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) την απόφαση του υπουργείου να πληρωθούν μόνο οι γιατροί των νοσοκομείων και όχι οι γιατροί των Κέντρων Υγείας.

«Θα πρέπει να γίνουν τάχιστα οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε εντός της εβδομάδος να γίνει η πληρωμή των γιατρών αυτών. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθούν, θα αποφασίσουν οι συνελεύσεις των νοσοκομείων στα οποία υπάγονται τα Κέντρα Υγείας για περαιτέρω κινητοποιήσεις» αναφέρει σε επιστολή της προς το υπουργείο Υγείας.

Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία σε περίπτωση που δεν λυθεί το θέμα για δεδουλευμένα που αφορά νυχτερινά και αργίες απο 1/1/2015 όπως είπε, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μ. Γιαννακός.