Πολιτική

Απλήρωτοι κινδυνεύουν να μείνουν οι εργαζόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ

Απλήρωτοι κινδυνεύουν να μείνουν οι εργαζόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ Φωτογραφία: Nick Paleologos / SOOC
Ενημερωτικό email ότι πιθανότατα θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην καταβολή της μισθοδοσίας του μηνός Ιουνίου πήραν πριν από λίγο οι εργαζόμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τις τελευταίες μέρες στελέχη της ηγεσίας του κόμματος εκφράζουν με διάφορους τρόπους τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κουμουνδούρου και αποφασίστηκε το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της Αυγής.

Ωστόσο από τη μεριά των εργαζομένων υπάρχουν καταγγελίες ότι την ίδια ώρα γίνονται προσλήψεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και στο ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς.

Αναλυτικά το μέιλ που έλαβαν πριν από λίγο οι εργαζόμενοι από το λογιστήριο:

«Συντρόφισσες και σύντροφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι είναι πιθανόν να υπάρξει καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας του μηνός Ιουνίου.

Η δυσκολία αυτή είναι πρόσκαιρη και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια το πρόβλημα να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό.

Παρακαλούμε για την κατανόησή σας.

Η Οικονομική διεύθυνση»

Οικονομική ενίσχυση για τα κομματικά ΜΜΕ ζήτησε με επιστολή ο Κασσελάκης από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Την επιστολή που είναι είχε προαναγγείλει με τη χθεσινή συνέντευξη του σε ομογενειακό ραδιόφωνο τον ΗΠΑ, έστειλε χθες το βράδυ στους ευρωβουλευτές και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης. Πρόκειται για την έκκληση δωρεών ή σύναψης δανείων, με τον ίδιο να έχει προχωρήσει ήδη στη μέγιστη επιτρεπόμενη δωρεά, ύψους 20.000 ευρώ.

Ολόκληρο το μήνυμα που έλαβαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

«Σύντροφοι, συντρόφισσες

Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το κόμμα μας, επιτάσσουν τη μέγιστη δυνατή οικονομική συμβολή όλων μας. Σας παρακαλούμε να συνδράμετε είτε με δωρεά, είτε με σύναψη δανείου, προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις μηνός Ιουνίου για τα Μέσα του κόμματος, συνολικού ύψους 375.146 εύρω» (ηττοι 199.197 Αυγή, 175.949 στο Κόκκινο).