Οικονομία

Συμβασιούχοι ΟΑΕΕ: Αύριο συνάντηση με Στρατούλη - Κατρούγκαλο

Συμβασιούχοι ΟΑΕΕ: Αύριο συνάντηση με Στρατούλη - Κατρούγκαλο Συμβασιούχοι ΟΑΕΕ: Αύριο συνάντηση με Στρατούλη - Κατρούγκαλο
Συμβασιούχοι ΟΑΕΕ: Αύριο συνάντηση με Στρατούλη - Κατρούγκαλο Λήξη της κατάληψης που είχαν πραγματοποιήσει από το πρωί έξω από το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρη Στρατούλη,, αποφάσισαν αργά το μεσημέρι, οι συμβασιούχοι του ΟΑΕΕ.

Έλαβαν πρώτα διαβεβαίωση από το διευθυντή του γραφείου του υπουργού, ότι αύριο αντιπροσωπεία τους, θα συναντηθεί τόσο με τον κ. Στρατούλη, όσο και με τον Γιώργο Κατρούγκαλο, αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Οι περίπου 260 πρώην συμβασιούχοι του ΟΑΕΕ, διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους στον Οργανισμό. Η πλευρά του υπουργείου υποστηρίζει ότι εάν υπάρξει τελεσίδικη δικαστική απόφαση, τότε θα γίνει σεβαστή. Επίσης, προσανατολίζεται στο να παρέχει στους πρώην συμβασιούχους δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό που θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες για πρόσληψη 300 ατόμων στο Δημόσιο. Μάλιστα θα δοθούν στους πρώην συμβασιούχους του Οργανισμού, πρόσθετα μόρια εξαιτίας της προϋπηρεσίας που έχουν για να καταλάβουν εκείνοι τις θέσεις που θα προκηρυχθούν.

Σημειώνεται ότι οι συμβασιούχοι έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις αρχικά στο κτίριο του ΟΑΕΕ στην οδό Ακαδημίας εδώ και περίπου ένα μήνα και τώρα προχώρησαν και σε κλείσιμο του γραφείου του κ. Στρατούλη, επιζητώντας με αυτό τον τρόπο λύση στο αίτημά τους για επαναπρόσληψη στον Οργανισμό