Οικονομία

ΟΓΑ: Παράταση έως 30 Ιουνίου για την δόση της παλαιάς ρύθμισης

ΟΓΑ: Παράταση έως 30 Ιουνίου για την δόση της παλαιάς ρύθμισης ΟΓΑ: Παράταση έως 30 Ιουνίου για την δόση της παλαιάς ρύθμισης
ΟΓΑ: Παράταση έως 30 Ιουνίου για την δόση της παλαιάς ρύθμισης Παράταση μέχρι τις 30 Ιουνίου, πήρε η προθεσμία για την καταβολή της εισφοράς της τριμηνιαίας δόσης προς τον ΟΓΑ, για όσους αγρότες είχαν ενταχθεί σε παλαιότερη ρύθμιση οφειλών (ν. 3943/2011).

Η διοίκηση του ΟΓΑ διαπίστωσε ότι η καταβολή των δόσεων για τις περίπου 10.000 περιπτώσεις αγροτών που είχαν ενταχθεί σε αυτή από το 2011, έληγε στις 15 Ιουνίου. Η παράταση συμπίπτει χρονικά και με την καταβολή των τρεχουσών εισφορών για όλους τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ.

Σημειώνεται ότι ειδικά για όσους υπάγονται στην παλαιότερη ρύθμιση η διοίκηση του ΟΓΑ ξεκαθάρισε ότι ο Οργανισμός θα δέχεται πληρωμές των ασφαλιστικών εισφορών των τριμηνιαίων δόσεων, μέχρι 30-06-2015, χωρίς να χάσουν οι ασφαλισμένοι το δικαίωμα της ρύθμισης ή να έχουν κάποια άλλη επιβάρυνση. Οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές τους μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ σε οποιοδήποτε κατάστημα Τράπεζας ή ΕΛΤΑ (Πρακτορείο ΕΛΤΑ - Αγροτικό διανομέα ΕΛΤΑ), με τις ειδικές ειδοποιήσεις που τους έχουν ήδη αποσταλεί.