Οικονομία

Λιμενικό: Το Σεπτέμβριο οι προσλήψεις των Δόκιμων Σημαιοφόρων

Λιμενικό: Το Σεπτέμβριο οι προσλήψεις των Δόκιμων Σημαιοφόρων Λιμενικό: Το Σεπτέμβριο οι προσλήψεις των Δόκιμων Σημαιοφόρων
Λιμενικό: Το Σεπτέμβριο οι προσλήψεις των Δόκιμων Σημαιοφόρων Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των δικαιολογητικών των επιτυχόντων της προκήρυξη που εξέδωσε το Λιμενικό για προσλήψεις Δόκιμων Σημαιοφόρων που εκδόθηκε το 2014 και γίνεται γνωστό ότι οι επιτυχόντες θα διοριστούν στο Σώμα το 2ο δεκαήμερο μηνός Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος και Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώνεται ότι διενεργήθηκε και ολοκληρώθηκε ο έλεγχος γνησιότητας των δικαιολογητικών των υποψηφίων του Διαγωνισμού Κατάταξης Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. (ανδρών- γυναικών) έτους 2014 από την αρμόδια Επιτροπή σχετικά με τους αιτούντες στην Προκήρυξη Διαγωνισμού Κατάταξης Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. (ανδρών – γυναικών) έτους 2014» (ΦΕΚ 10, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ).

Κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού οι ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ Δόκιμοι Σημαιοφόροι Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. του οικείου διαγωνισμού, οι οποίοι περιλαμβάνονται στον από 26-11-2014 Πίνακα Εισαγομένων, όπως αυτός διαμορφώθηκε με Απόφαση Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου «Διαγραφή από τον Πίνακα Εισαγομένων στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. διαγωνισμού κατάταξης Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. έτους 2014» πρόκειται να καταταγούν στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. ως νέα Εκπαιδευτική Σειρά 2015-2016 κατά το 2ο δεκαήμερο μηνός Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Επίσης, ανακοινώνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο έλεγχος γνησιότητας των δικαιολογητικών των υποψηφίων του Διαγωνισμού Κατάταξης Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ανδρών- γυναικών) έτους 2014 από την αρμόδια επιτροπή.

Μετά την ολοκλήρωσή του θα αναρτηθεί ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr) και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σχετικά με το χρόνο κατάταξης των Επιτυχόντων υποψηφίων του οικείου διαγωνισμού.