Οικονομία

12 προσλήψεις στις κατασκηνώσεις του Υπ. Υγείας

12 προσλήψεις στις κατασκηνώσεις του Υπ. Υγείας
12 προσλήψεις στις κατασκηνώσεις του Υπ. Υγείας Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών της Κατασκήνωσης των Υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας για τις εξής, κατ αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

Α. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ - ΘΕΣΕΙΣ

Οι ανάγκες της Κατασκήνωσης Υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας σε ειδικότητες και θέσεις Στελεχών - Προσωπικού που θα προσληφθούν, είναι οι εξής

Α. Γιατρός    άτομο 1
Β Νοσηλευτής/τρια    άτομο 1

2 ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
Α. Μάγειρας   άτομο 1
Β. Βοηθός Μαγείρου  άτομο 1
Γ. Αποθηκάριος  άτομο 1

3 ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
Α Νυχτοφύλακας  άτομο  1
B. Λατζέρες/ ηδες  άτομα  2
Γ. Τραπεζοκόμες   άτομα  2
Δ. Ανειδίκευτοι Εργάτες/τριες  άτομα 2
 
Το Προσωπικό θα απασχοληθεί από 2/7/2015 έως και 30/8/2015

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
1.    Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών, εκτός των κατηγοριών 3Α και 3Δ.
2.    Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν
3.    Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.
 
Εξαίρεση: Οι υποψήφιοι για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή ή τα μέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρο (Ν. 2207/1994 άρθρο 4 & 6)

Β. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΣΤΕΛΕΧΗ
1.    ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

A.    ΙΑΤΡΟΣ : ΑΤΟΜΟ (1) από 2/7/2015 έως και 30/8/2015
Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής με άδεια άσκησης επαγγέλματος, βεβαίωσης ιδιώτη μέλους Ιατρικού Συλλόγου.
B.    ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ/ΤΡΙΑ: ΑΤΟΜΟ (1) από 2/7/2014 έως 30/8/2014

Απόφοιτος ΠΕ ή ΤΕ Νοσηλευτικής και άδεια άσκησης επαγγέλματος . Σε περίπτωση έλλειψης υποψηφίου , απόφοιτος α) ΜΤΕΝΣ η ΔΕ της ειδικότητας με άδεια άσκησης επαγγέλματος ,βοηθού νοσηλευτή ,β) Ο ομώνυμος ή αντίστοιχος τίτλος Ι.Ε.Κ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α' ή Β' κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών ή σχολών μαθητείας του ΟΑΕΔ ή άλλος ισότιμος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

Γίνεται επίσης δεκτός οποιοσδήποτε τίτλος ΙΕΚ ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλος ισότιμος αντίστοιχος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος υποβάλλει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση της άδειας υπηρεσίας, ότι η άδεια άσκησης επαγγέλματος χορηγήθηκε βάσει του συγκεκριμένου τίτλου είτε αυτοτελώς είτε με συνυπολογισμό και εμπειρίας.
2.    ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Α.ΜΑΓΕΙΡΑΣ:ΑΤΟΜΟ (1) από 2/7/2015 έως 30/8/2015

Πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας Μαγειρικής Τέχνης ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος των παρακάτω σχολικών μονάδων: ΙΕΚ ή ΤΕΕ ή ΕΠΛ ή ΤΕΛ ή ΤΕΣ δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν. 1346/1983 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση της θέσης από υποψήφιο με τα κύρια προσόντα επιτρέπεται η πρόσληψη με απολυτήριο τίτλο ειδικότητας Μαγείρου αναγνωρισμένης κατώτερης τεχνικής σχολής της ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο τίτλο σχολής της αλλοδαπής. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση της θέσης από υποψήφιο με τα προαναφερόμενα προσόντα, επιτρέπεται η πρόσληψη με απολυτήριο τίτλο τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης (δηλαδή απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για υποψήφιο που έχει αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου, ή ισοδύναμο απολυτήριο τίτλο κατώτερης τεχνικής σχολή του Ν,Δ 580/1970, ή απολυτήριο τίτλο Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 ή άλλο ισότιμο τίτλο της αλλοδαπής με εμπειρία.

Β. ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑ: ΑΤΟΜΟ (1) από 2/7/2015 έως 30/8/2015

Απόφοιτος κατώτερης Σχολής Μαγείρων η ΤΕΣ Τουριστικών Επαγγελμάτων. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση της θέσης από υποψήφιο με τα προαναφερόμενα προσόντα, επιτρέπεται η πρόσληψη με απολυτήριο τίτλο τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης (δηλαδή απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για υποψήφιο που έχει αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου, ή ισοδύναμο απολυτήριο τίτλο κατώτερης τεχνικής σχολή του Ν,Δ 580/1970, ή απολυτήριο τίτλο Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 ή άλλο ισότιμο τίτλο της αλλοδαπής με τουλάχιστον πενταετή εμπειρία.

Γ. ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ : ΑΤΟΜΟ (1) από 2 /7/2015 έως 30/8/2015

Απόφοιτος ΙΕΚ ή ΤΕΕ ή ΕΠΛ ή ΤΕΛ ή ΤΕΣ δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις ειδικότητες διατροφολογίας ή τεχνολογίας τροφίμων.
Σε περίπτωση έλλειψης υποψηφίου, απόφοιτος Λυκείου. Προϋπηρεσία αποθηκάριου και γνώση στη διαχείριση τροφίμων η οποία αποδεικνύεται.

3. ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Α. ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΑΣ:ΑΤΟΜΟ (1) από 2/7/2015 έως 30 /8/2015

Οι υποψήφιοι θα είναι ηλικίας από 18 έως 35. Απολυτήριο Δημοτικού εάν έχει αποφοιτήσει πριν το 1980 η Γ τάξης Γυμνασίου εάν έχει αποφοιτήσει μετά το 1980 ή ισοδύναμο απολυτήριο τίτλο κατώτερης τεχνικής σχολής του Ν. Δ 580/1970, ή απολυτήριο τίτλο Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και κατάρτισης, του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000

Β.ΛΑΤΖΕΡΕΣ/ΗΔΕΣ:ΑΤΟΜΑ (2) από 2/7/2015 έως 30/8/2015
Χωρίς ιδιαίτερα προσόντα
 
Γ.ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΕΣ:ΑΤΟΜΑ (2) από 2 /7/2015 έως 30/8/2015
Χωρίς ιδιαίτερα προσόντα

Δ. ΕΡΓΑΤΕΣ /ΤΡΙΕΣ: ΑΤΟΜΑ (2) από 2/7/2015 έως 30/8/2015
Οι υποψήφιοι θα είναι ηλικίας από 18 έως 35. Χωρίς ιδιαίτερα άλλα προσόντα.

Για τις ειδικότητες Τραπεζοκόμες - Λατζέρες -Αποθηκάριος - Μάγειρος -Βοηθοί Μαγείρου είναι απαραίτητη η προσκόμιση βιβλιαρίων υγείας

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Οι υποψήφιοι κατατάσσονται σε πίνακα κατά κλάδο ή ειδικότητα με τη σειρά της βαθμολογίας που συγκεντρώνουν στα βαθμολογούμενα κριτήρια (χρόνος ανεργίας, αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας κ.λ.π)

1. Χρόνος Ανεργίας    ΜΟΡΙΑ

α. Τεσσάρων (4) μηνών ανεργίας    200
β. Άνω των τεσσάρων (4) μηνών με ανώτατο όριο    τους δώδεκα μήνες (12) , προστίθενται ανά μήνα ανεργίας    75

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Άνεργος είναι ο υποψήφιος που έχει τέσσερις τουλάχιστον (4) μήνες ανεργίας . Επίσης χρόνος ανεργίας θεωρείται και ο χρόνος παρακολούθησης προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης του Ο.Α.Ε.Δ.

2.    Αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας .
Α Για υποψήφιο που είναι πολύτεκνος , για κάθε τέκνο    50
Β. Για υποψήφιο που είναι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας , για κάθε τέκνο    50
3.    Αριθμός ανηλίκων τέκνων
Α. Για καθένα από τα δυο (2) πρώτα ανήλικα τέκνα    30
Β. Για το τρίτο ανήλικο τέκνο    50

4. Γονέας μονογονεϊκής οικογένειας

Ο γονέας μονογονεϊκής οικογένειας βαθμολογείται, για κάθε τέκνο 50
 
5. Τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας

Τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας βαθμολογείται, για κάθε τέκνο της οικογένειας 50

6. Βαθμός βασικού τίτλου σπουδών που απαιτείται από την ανακοίνωση , μόνο για τις κατηγόριες ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ.
Α. Για τους υποψηφίους των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ οι μονάδες του βαθμού    του    τίτλου    σπουδών    με    δυο    δεκαδικά ψηφία πολλαπλασιάζονται με τον αριθμό 40

Β. Για τους υποψηφίους των κατηγοριών ΔΕ οι μονάδες του βαθμού του τίτλου σπουδών με δυο δεκαδικά ψηφία πολλαπλασιάζονται με τον αριθμό 20

5 Εμπειρία (Μόνο στην περίπτωση που απαιτείται ως προσόν ( από την ανακοίνωση )
Α. Για έξι (6) μήνες εμπειρίας 42 Β. Άνω των έξι (6) μηνών εμπειρίας και μέχρι εξήντα (60) μήνες ανά μήνα εμπειρίας 7

Επί ισοβαθμίας υποψήφιων στη συνολική βαθμολογία προηγείται αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο πρώτο κριτήριο ( χρόνος ανεργίας ) και αν αυτές συμπίπτουν , αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο δεύτερο κριτήριο (αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας ) και ούτω καθεξής .

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
1)    Υποψήφιος που είναι ταυτόχρονα πολύτεκνος και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας δικαιούται να κάνει χρήση της προσφορότερης βαθμολογικά εκ των δυο ιδιοτήτων, αποκλειόμενης της αθροιστικής βαθμολόγησης .
2)    Ως εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας η σύμβαση έργου στο δημόσιο η τον ιδιωτικό τομέα η άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα η έργα συναφή με το γνωστικό αντικείμενο της προς πλήρωση θέσης ,μετά την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο ο υποψήφιος μετέχει στη διαγνωστική διαδικασία και κατά τις περιπτώσεις για τις οποίες απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος ,μετά τη λήψη της άδειας
3)    Όταν από την ανακοίνωση ορίζεται για συγκεκριμένου κλάδους ή ειδικότητες ως προσόν η εμπειρία αντί του τίτλου σπουδών, για τη σειρά κατάταξης μεταξύ των εχόντων εμπειρία εφαρμόζονται τα προαναφερόμενα κριτήρια, εκτός από το κριτήριο του τίτλου σπουδών (παρ. 12 άρθρο 21 Ν 2190/1994 όπως ισχύει ) .
4)    Δυνατότητα άρσης του κωλύματος πρόσληψης, λόγω υπέρβασης της 8 μήνης απασχόλησης υφίσταται μόνο στην περίπτωση που ο αριθμός των υποψηφίων που προσέρχονται για κάλυψη των προκηρυσσομένων   θέσεων   και   διαθέτουν   τα απαιτούμενα προσόντα είναι μικρότερος του αριθμού των θέσεων αυτών ή δεν προσέρχονται καθόλου υποψήφιοι μη έχοντες κώλυμα πρόσληψης.
5)    Ο πολύτεκνος βαθμολογείται με 50 μονάδες για κάθε τέκνο του και το τέκνο πολύτεκνης οικογένειας βαθμολογείται με 50 μονάδες για κάθε μέλος της οικογενείας του (δηλαδή για κάθε αδελφό του, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού του).
6)    Τόσο ο πολύτεκνος όσο και το τέκνο πολυτέκνου δικαιούται περαιτέρω και τις μονάδες από το κριτήριο των ανηλίκων τέκνων, ήτοι 30 μονάδες για καθένα από τα δύο πρώτα ανήλικα τέκνα και 50 μονάδες για το τρίτο ανήλικο τέκνο. Η βαθμολογία υπολογίζεται μόνο στα ζώντα μέλη της οικογένειας.
7)    Ο υπολογισμός του δωδεκαμήνου, μέσα στο οποίο η απασχόληση του υποψηφίου δεν πρέπει να υπερβαίνει τους οκτώ μήνες(8), για να μην έχει κώλυμα πρόσληψης, γίνεται με αφετηρία το τέλος της νέας απασχόλησης και προς τα πίσω.

Γ    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΟΔΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 17 3ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ 21 - 22 από Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015, και ώρα 10.00 -12.00 π.μ. μέχρι Παρασκευή 26 Ιουνίου και ώρα 14.00μ.μ.

Δ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά επικυρωμένα
1.    Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
2.    Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους (όπου απαιτείται), στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός αυτού (ΜΟΝΟ για υποψήφιους των κατηγοριών ΠΕ , ΤΕ, και ΔΕ ).

3.    Φωτοαντίγραφο άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (όπου απαιτείται)
4.    Πιστοποιητικο εμπειρίας στο αντικείμενο της ειδικότητας
5.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα α) ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία ), άπατη , εκβίαση , πλαστογραφία , απιστία δικηγόρου δωρωροδοκια ,καταπίεση , απιστία περί την υπηρεσία , παράβαση καθήκοντος καθ υποτροπή , συκοφαντική δυσφήμιση,
 καθώς και για οποιαδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθέριας η οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής , β) ότι δεν είναι υπόδικοι και δεν έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα η για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε , γ) ότι δεν έχουν , λόγω καταδίκης στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή , ότι δεν τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση Σε περίπτωση που η υπεύθυνη δήλωση δεν κατατεθεί από τον ίδιο τον υποψήφιο απαιτείται η θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής.

6.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο, που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, έχει απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 & 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη). Σε περίπτωση που η υπεύθυνη δήλωση δεν κατατεθεί από τον ίδιο τον υποψήφιο απαιτείται η θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής.

7.    Η ανεργία αποδεικνύεται με βεβαίωση του ΟΑΕΔ (που είναι αρμόδιος προς τούτο) η ημερομηνία έκδοσης της οποίας δεν θα απέχει περισσότερο από πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή υπεύθυνης δήλωσης και κάρτας ανεργίας.

7.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης προκειμένου για υποψηφίους που έχουν ανήλικα τέκνα και πολυτέκνους.
8.    Στους πολύτεκνους το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης θα συνοδεύεται και από πιστοποιητικό της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας ( Ν. 4316/2014- ΦΕΚ 270/Α/2014 )

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

1 ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Α. Γιατρός                                                                                  άτομο 1

Β Νοσηλευτής/τρια                                                                   άτομο 1

2 ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ


Α. Μάγειρας

Β. Βοηθός Μαγείρου

Γ. Αποθηκάριος


άτομο 1 άτομο 1 άτομο 1


3 ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ


Α Νυχτοφύλακας

B. Λατζέρες/ ηδες

Γ. Τραπεζοκόμες

Δ. Ανειδίκευτοι Εργάτες/τριες


άτομο άτομα άτομα άτομα


1 2 2 2