Οικονομία

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ημερίδα για τη νόσο Πάρκινσον

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ημερίδα για τη νόσο Πάρκινσον
Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ημερίδα για τη νόσο Πάρκινσον Το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Π.Α.Κ-Ε) οργανώνει την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 στις 6.00μμ  ημερίδα με θέμα την Νόσο Πάρκινσον στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου ( Μ. Αλεξάνδρου 57).

Ομιλήτρια θα είναι η καθηγήτρια Νευρολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  και Υπεύθυνη της Γ'  Νευρολογικής Κλινικής του ΑΠΘ για τη Νόσο Πάρκινσον του Νοσοκομείου Γεώργιος Παπανικολάου, κ.  Σεβαστή Μποσταντζόγλου Καμπούρογλου.

« Η Ανάπτυξη της πρόληψης είναι η πιο σημαντική επένδυση που μπορεί να κάνει μια οργανωμένη κοινωνία. Ο Δήμος μας συνεπής σ αυτήν την αρχή συνεχίζει τη μεγάλη αυτή προσπάθεια μέσα από τη οργάνωση ενημερωτικών ιατρικών εκδηλώσεων, δωρεάν ιατρικών εξετάσεων και άλλων δράσεων ενημέρωσης και πρόληψης για όλους τους δημότες» είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος  Σούλας.

« Η ΔΗ.ΚΕ.Κ.Π.Α.ΚΕ προσπαθεί  μέσα από μια ενδιαφέρουσα  σειρά ιατρικών  εκδηλώσεων, διαλέξεων και εκστρατειών να αναδείξει  ως νέο τρόπο ζωής, την ενημέρωση, την πρόληψη, την αλληλεγγύη και την  κοινωνική συμμετοχή σε θέματα υγείας που εάν διαγνωσθούν εγκαίρως άλλοτε  σώζουν ζωές και άλλοτε συμβάλλουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής » δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗ.Κ.Ε.Κ.ΠΑ.Κ-Ε  κ. Σοφία Τριανταφυλλίδου προσκαλώντας όχι μόνο τα μέλη των ΚΑΠΗ αλλά και όλους όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις της νόσου Πάρκινσον να συμμετέχουν στην ημερίδα στη διάρκεια της οποίας θα απαντηθούν όλες οι απορίες και οι ερωτήσεις του κοινού.