Οικονομία

ΟΑΕΔ: Εργαστήρι κινητοποίησης σε Αττική – Θεσσαλονίκη

ΟΑΕΔ: Εργαστήρι κινητοποίησης σε Αττική – Θεσσαλονίκη ΟΑΕΔ: Εργαστήρι κινητοποίησης σε Αττική – Θεσσαλονίκη
ΟΑΕΔ: Εργαστήρι κινητοποίησης σε Αττική – Θεσσαλονίκη Από τον Βασίλη Αγγελόπουλο Εργαστήρια ενεργοποίησης – κινητοποίησης ανέργων στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης, πρόκειται να υλοποιήσει ο ΟΑΕΔ την επόμενη εβδομάδα. Αρχικά, την επόμενη Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο εργαστήριο ενεργοποίησης που αφορά ανέργους που βρίσκονται στο νομό Θεσσαλονίκης, από τις 9:30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Μία μέρα μετά, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί κατά τις ίδιες ώρες, εργαστήριο ενεργοποίησης και στο νομό Αττικής.

Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους Εργασιακούς Συμβούλους της αρμόδιας υπηρεσίας του ΟΑΕΔ που είναι εγγεγραμμένοι. Από τη διοίκηση του Οργανισμού διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα εργαστήρια ενεργοποίησης – κινητοποίησης ανέργων, έχουν ως στόχο να παρέχουν στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών). Επισημαίνεται ότι μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο διαδικτυακό τόπο www.oaed.gr