Οικονομία

Έγκριση για 16 προσλήψεις στο Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού

Έγκριση για 16 προσλήψεις στο Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού
Έγκριση για 16 προσλήψεις στο Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ- ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ ανακοινώνει Την σύναψη σύμβασης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ωρομίσθιοι ΙΔΟΧ) με συνολικά δεκαέξι (16) καθηγητές μουσικής διαφόρων ειδικοτήτων για την κάλυψη αναγκών του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΕΙΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ, που εδρεύει στη Φιλοθέη Ψυχικό Ευρώτα 12 ΤΚ 15451, με αντικείμενο τη «διδασκαλία μουσικής» διάρκειας (από υπογραφή της σύμβασης έως 30 Ιουνίου 2016).

 4 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα πιάνο
2 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα κιθάρας
1 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα μπουζούκι
2 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα Μονωδία
1 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα drums
1 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα φλάουτο
1 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα Σαξόφωνου
2 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα Θεωρητικών
1 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα Βιολί
1 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα Τσέλο

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση τους και να την υποβάλουν αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από τη δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΟΚΑΠΑ , Βεκιαρέλλη 11 Φιλοθέη, απευθύνοντας στο γραφείο Προσωπικού υπόψη Κίτσου Ελένης ( τηλ. Επικοινωνίας 210 6834550- 210 6834448 ) τα ακόλουθα νομίμως δικαιολογητικά:

Αίτηση ( υπόδειγμα στο site www.philothei-psychiko.gr )
Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ( δύο όψεις)
Φωτοαντίγραφο όλων των τίτλων σπουδών που απαιτούνται ως προσόντα από την προκήρυξη
Φωτοαντίγραφο όλων των βεβαιώσεων που απαιτούνται σύμφωνα με την προκήρυξη
Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 στην όποια να δηλώνεται η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων ( μόνο για άνδρες ) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει μια μόνο αίτηση και για θέσεις μιας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία..

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την επόμενη ήμερα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του ΟΚΑΠΑ, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες .Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες μόνο και κατά τις ώρες 09: 00 – 13:00 μέσα σε αποκλειστική προθεσμία η οποία λήγει μετά την πάροδο δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ανάρτησή τους

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ