Οικονομία

102 επιχειρήσεις του Πειραιά στο νέο OPEN MALL PIRAEUS

102 επιχειρήσεις του Πειραιά στο νέο OPEN MALL PIRAEUS 102 επιχειρήσεις του Πειραιά στο νέο OPEN MALL PIRAEUS
102 επιχειρήσεις του Πειραία στο νέο OPEN MALL PIRAEUS Σε μια προσπάθεια να αναδειχθεί το εμπορικό κέντρο του Πειραιά με δυνατότητες που θα συνδυάζουν το πολιτιστικό ενδιαφέρον, τη ψυχαγωγία, το αγοραστικό όφελος και την ποιοτική εξυπηρέτηση των καταναλωτών, ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, προχωρά στη δημιουργία του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Πειραιά, "OPEN MALL PIRAEUS" στο οποίο συμμετέχουν 102 πειραϊκές επιχειρήσεις.

Τα εγκαίνια του ανοιχτού κέντρου εμπορίου, που περικλείεται από τις οδούς Καραολή και Δημητρίου, Γρηγόρη Λαμπράκη, 2ας Μεραρχίας, Ακτή Μιαούλη, Ακτή Ποσειδώνος, Ακτή Καλλιμασιώτη, ΗΣΑΠ, Αλιπέδου, Κέκροπος θα γίνουν την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Γρ. Λαμπράκη και Σωτήρος, με μουσικοχορευτική παράσταση και συναυλία.

Ο εμπορικός σύλλογος στην προσπάθειά του να δημιουργήσει μια γιορτινή ατμόσφαιρα σε μια συμφέρουσα και ελκυστική για τους πελάτες-καταναλωτές αγορά, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά γιορτινές εκδηλώσεις για τα παιδιά, τις Κυριακές 20 και 27 Δεκεμβρίου και τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, όπως παιδικά εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, face painting, μπαλονοκατασκευές κ.ά.

Επίσης, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου διοργανώνεται μεγάλο παιδικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι με το συγκρότημα XANAZOO από τις 11.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι.

Στο Γιορτινό Τρένο του Πειραιά, που και φέτος θα περιηγεί δωρεάν τα παιδιά και τους συνοδούς τους, θα εκτελεί κυκλικό δρομολόγιο -αφετηρία Γρ. Λαμπράκη 150 (μπροστά στο κτίριο του πρώην ΥΕΝ), Βασ. Γεωργίου, Ηρ. Πολυτεχνείου, 2ας Μεραρχίας, Ακτή Μουτσοπούλου-Πασαλιμάνι και επιστροφή στην αφετηρία.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου θα πλαισιώσει τις γιορτές και οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης θα πλημμυρίσουν με χριστουγεννιάτικη μουσική.

Ακόμη, όλες τις γιορτινές μέρες θα διοργανώνονται street parties σε κεντρικά σημεία της πόλης και θα μοιράζονται δωροεπιταγές των καταστημάτων του Ανοιχτού Κέντρου Πειραιά, μετά από κληρώσεις.