Οικονομία

Δεν έχουμε απασχολούμενους μέσω ΕΣΠΑ απαντούν οι εργαζόμενοι στις Σκουριές

Δεν έχουμε απασχολούμενους μέσω ΕΣΠΑ απαντούν οι εργαζόμενοι στις Σκουριές Δεν έχουμε απασχολούμενους μέσω ΕΣΠΑ απαντούν οι εργαζόμενοι στις Σκουριές
Δεν έχουμε απασχολούμενους μέσω ΕΣΠΑ  απαντούν οι εργαζόμενοι στις Σκουριές Με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη στον τηλεοπτικό σταθμό «Μέγκα» για την επένδυση χρυσού στη Χαλκιδική  ο  πρόεδρος του σωματείου των εργατοτεχνιτών και υπαλλήλων Μεταλλείων Κασσάνδρας , Γιώργος Χατζής  σε ανακοίνωση του τονίζει ότι δεν υπάρχουν συνάδελφοι του που να απασχολούνται μέσω ΕΣΠΑ στα μεταλλεία .

Για «απώλεια και του τελευταίου ίχνους αξιοπιστίας» κατηγορεί τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνο Σκουλρέτη, ο κ. Χατζής.

Η αξιοπιστία όλων μας κρίνεται καθημερινά. Η αξιοπιστία του κ. Σκουρλέτη κρίνεται από τα λεγόμενα του ότι έχουμε 600 συναδέλφους μας που απασχολούνται μέσω ΕΣΠΑ, επιχείρημα που κατά κόρον χρησιμοποιεί το «Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων» και οι υπόδικοι διαχειριστές του, και προσθέτει: Όχι, λοιπόν. Δεν έχουμε ανάμεσά μας εργαζόμενους που απασχολούνται μέσω ΕΣΠΑ. Έχουμε ήδη όμως πρώην εργαζομένους που πληρώνονται πια με τα επιδόματα ανεργίας του ΟΑΕΔ και έτσι όπως πάτε, κύριε Σκουρλέτη, σε 2 μήνες εκεί που 2.000 άτομα πληρώνανε εισφορές, αυτοί οι 2.000 θα πληρώνονται από τον ΟΑΕΔ.

NETWORK