Οικονομία

Μπλόκα αγροτών: Που κλείνουν τους δρόμους αύριο οι αγρότες

Μπλόκα αγροτών: Που και πότε κλείνουν τους δρόμους αύριο Παρασκευή Μπλόκα αγροτών: Που και πότε κλείνουν τους δρόμους αύριο Παρασκευή
Μπλόκα αγροτών: Που κλείνουν τους δρόμους αύριο οι αγρότες Ένα βήμα παρακάτω κάνουν οι αγρότες της χώρας από αύριο Παρασκευή 22 Ιανουαρίου μετά την απόφαση να προχωρήσουν σε κλείσιμο των Τεμπών και του τελωνείου στον Προμαχώνα , το μεσημέρι από τις 12 ως τις 2μ.μ. Το μπλόκα των αγροτών που θα κλείσουν σημεία των Εθνικών Οδών είναι πολλά και προστίθενται και άλλα εως αύριο

Στα Γιαννιτσά υπάρχουν δύο μπλόκα, ένα στο φανάρι του Μελισσίου και ένα στο 2ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Γιαννιτσών - Θεσσαλονίκης, αλλά υπάρχει ζύμωση ανάμεσα στις δυνάμεις στα δύο σημεία, μήπως είναι σκόπιμο να συνενωθούν στο φανάρι του Μελισσίου.

Το μπλόκο της Χαλκηδόνας στην παλαιά εθνική οδός Θεσσαλονίκης– Έδεσσας έχει αποφασίσει να αποκλείσει τη διέλευση των οχημάτων για δύο ώρες, μεταξύ 12 μ. μ. και 14.00 μ.μ., ενώ πιθανότατα θα το επαναλάβει και το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Στα Μάλγαρα οι συγκεντρωμένοι αγρότες, με πάνω από 500 τρακτέρ, θα μπλοκάρουν αύριο την κυκλοφορία στις 6 το απόγευμα, ενώ συνεχίζουν να συγκεντρώνουν δυνάμεις και οι παραγωγοί στον κόμβο Κουλούρας.

Τον επ’ αόριστον αποκλεισμό της εθνικής οδού από την Παρασκευή στο Κάστρο προανήγγειλαν σήμερα οι αγρότες της Βοιωτίας.