Οικονομία

Μπλόκα αγροτών: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα

Μπλόκα αγροτών: Ποιοι δρόμοι κλείνουν και ποιες ώρες σήμερα Δευτέρα 8/2 Μπλόκα αγροτών: Ποιοι δρόμοι κλείνουν και ποιες ώρες σήμερα Δευτέρα 8/2
Μπλόκα αγροτών: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα Παραμένουν τα μπλόκα των αγροτών σχεδόν σε όλο το Εθνικό Δίκτυο της χώρας ενώ όπως ανακοινώθηκε σήμερα τα Τέμπη θα παραμείνουν κλειστά έως τις 9 το βράδυ. Παράλληλα στην συνέχεια θα υπάρξει νέα συνέλευση για τις περαιτέρω κινήσεις τους.

Κλειστή για δεύτερο 24ωρο και έως τις 12 το μεσημέρι θα είναι η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας στο ύψος της Θήβας και του Κάστρου Βοιοωτίας. Τα διόδια των Αφιδνών εξακολουθούν να διατηρούν το ίδιο ωράριο και θα κλείσει ο δρόμος από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Η λεωφόρος Μαρκοπούλου πριν από τον κόμβο της Αττικής οδού θα κλείσει από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ. Παράλληλα, η παλαιά εθνική οδός στον Ισθμό της Κορίνθου θα μείνει κλειστή από τις 3 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ.

Σε επ’ αόριστον αποκλεισμό είναι τα διόδια των Μαλγάρων, τα «Πράσινα Φανάρια» που είναι ο κόμβος πριν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», καθώς και η Εγνατία οδός στα Κερδύλλια Σερρών, στην Χρυσούπολη Καβάλας και στην Κομοτηνή.

Στην Κουλούρα Ημαθίας επί της Εγνατίας οδού Θεσσαλονίκης-Βέροιας θα γίνει και σήμερα συμβολικός αποκλεισμός μιας ώρας από τις 4 το απόγευμα.

Στην Πελοπόννησο, θα είναι κλειστή από τις 2 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ η εθνική οδός Πατρών- Πύργου στον κόμβο της Κάτω Αχαϊας, ενώ τις ίδιες ώρες θα κλείσει και η εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου.

Παράλληλα, θα είναι κλειστή από τις 2 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ και η εθνική οδός Αντιρρίου-Ιωαννίνων στον Κόμβο του Κεφαλόβρυσου.

Όσον αφορά στα τελωνεία Προμαχώνα, Κήπων, Εξοχής και Ορμενίου είναι κλειστά επ’αόριστον για τα φορτηγά, ενώ γίνεται κανονικά η διέλευση ΙΧ επιβατικών και λεωφορείων.

NETWORK