Οικονομία

Αυτή είναι η νέα απόφαση για την δόση στην Κάρτα Σίτισης

Αυτή είναι η νέα απόφαση για την δόση στην Κάρτα Σίτισης Αυτή είναι η νέα απόφαση για την δόση στην Κάρτα Σίτισης
Με νέα απόφαση του Υπουργού Εργασίας κ. Κατρούγκαλου καθορίστηκαν οι ημερομηνίες πίστωσης για την κάρτα σίτισης σε 147.967 δικαιούχους. Προς αποφυγή κάθε... διάψευσης και προς πληρέστερη ενημέρωση όπως άλλωστε τα dikaiologitika.gr δημοσιεύσαν χθες ημέρα Δευτέρα παρουσιάζουν ολόκληρη την απόφαση που μιλά για πίστωση στην Εθνική Τράπεζα σήμερα Τρίτη 22/3. Δειτε εδώ την τρίτη κατα σειρά απόφαση για την κάρτα σίτισης που εκδόθηκε σήμερα 22/3 και αλλάζει την ημερομηνία της πίστωσης του κονδυλίου στην Εθνική Τράπεζα

Ειδικότερα σύμφωνα με την απόφαση που έχουν στην διάθεση τους τα dikaiologitika.gr και εξέδωσε ο υπουργός Εργασίας τα χρήματα θα πιστωθούν στην Εθνική Τράπεζα, η οποία έχει εκδώσει την Κάρτα Σίτισης για τους δικαιούχους, αύριο Τρίτη 22 Μαρτίου. Είθισται - όπως δημοσιεύσαμε και χθες - με την πίστωση τα χρήματα να είναι διαθέσιμα από την ίδια ημέρα - απογευματινές ώρες - στις κάρτες των δικαιούχων, χωρίς όμως να είναι δεδομένη η πίστωση για όλους.

Ετσι τα χρήματα στις κάρτες θα φαίνονται αλλά σταδιακά στους δικαιούχους από αύριο το απόγευμα και σίγουρα θα είναι διαθέσιμα για όλους τους δικαιούχους την Πέμπτη 24 Μαρτίου.

Όλη η απόφαση:

ethnik karta

Όπως αναφέρει άλλωστε και η απόφαση την οποία δημοσιεύσαμε χθες και επειδή σύμφωνα με μηνύματα χρηστών, σε ορισμένους τηλεοπτικούς σταθμούς μιλούν για το αντίθετο, σήμερα αργά το απόγευμα ενδέχεται να φανούν τα χρήματα στις κάρτες των δικαιούχων αλλά όχι σε όλους αφού η διαδικασία πίστωσης θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη.