Παιδεία

Πληρωμή φοιτητικού επιδόματος 2013 σε δικαιούχους

Πληρωμή φοιτητικού επιδόματος 2013 Πληρωμή φοιτητικού επιδόματος 2013
Πληρωμή φοιτητικού επιδόματος 2013 σε δικαιούχους Συνεχίζονται οι πληρωμές του φοιτητικού επιδόματος στους δικαιούχους για το έτος 2012 2013 αφού οι εγκρίσεις από τις υπηρεσίες δημοσιονομικού ελέγχου του υπουργείου Οικονομικών για τα κονδύλια του επιδόματος συνεχίζονται.

Σήμερα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikaiologitika.gr εγκρίθηκαν νέες πληρωμές δικαιούχων του φοιτητικού επιδόματος για το έτος 2012 2013 μετά από την μεγάλη καθυστέρηση που παρουσιάζει η διαδικασία πίστωσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς των φοιτητών που το δικαιούνται.

Περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ εγκρίθηκε μόνο σήμερα ,  ώστε να γίνει πληρωμή δικαιούχων φοιτητών για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα των 1000 ευρώ απο τις υπηρεσίες δημοσιονομικού ελέγχου . και τις επόμενες ημέρες πολλοί φοιτητές που δεν έχουν λάβει το στεγαστικό επίδομα θα το δουν στους λογαριασμούς που έχουν δηλώσει στις αιτήσεις τους.

Το ποσό αυτό που εγκρίθηκε πάντα σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr αφορά φοιτητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της Λάρισας της Πάτρας ,της Ηγουμενίτσας , της Ευβοιας , της Χίου, και της Ξάνθης αλλά εντός των ημερών ακολουθούν και άλλες εγκρίσεις.