Παιδεία

Υποτροφίες Λυκούργου Σκιά: παράταση προθεσμίας για αιτήσεις και δικαιολογητικά

Υποτροφίες Λυκούργου Σκιά: παράταση προθεσμίας για αιτήσεις και δικαιολογητικά
Υποτροφίες Λυκούργου Σκιά: παράταση προθεσμίας για αιτήσεις και δικαιολογητικά Παρατείνεται μέχρι την προσεχή Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών για τις υποτροφίες «Λυκούργου Σκιά», τις οποίες χορηγεί ο Δήμος Καλαμάτας σε φοιτητές από τα έσοδα του ομωνύμου αυτοτελούς κεφαλαίου διαχείρισης.

Πληροφορίες δίδονται από τη Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Καλαμάτας, πάροδος Αναγνωσταρά – στοά Λόντου, 1ος όροφος, αρμόδια υπάλληλος: Ευαγγελία Μαμαλούκου, τηλ. 27213 60765 και εκεί υποβάλλονται η αίτηση και τα δικαιολογητικά.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας ως εκπρόσωπος του Κεφαλαίου Αυτοτελούς Διαχείρισης ¨ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ  ΣΚΙΑΣ¨,  σε εκτέλεση της 74/2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής  και με σεβασμό στην επιθυμία του διαθέτη, ανακοινώνει  ότι για τους απόφοιτους  σχολ. έτους 2012 - 2013 (ακαδημαϊκό έτος 2013-2014) θα χορηγηθούν από το κληροδότημα οκτώ  (8) υποτροφίες  εκ των αποδεδειγμένα άπορων νέων, προερχομένων από  τον Δήμο Καλαμάτας και αποφοιτούντων με άριστη επίδοση από Λύκεια της Καλαμάτας, προκειμένου να συνεχίσουν και εφ΄ όσον χρόνο συνεχίζουν αδιακόπτως και ευδοκίμως τις σπουδές τους σε ανώτερα και ανώτατα πνευματικά ιδρύματα του εσωτερικού ή του εξωτερικού.

Παρατίθενται:

Η σχετική ανακοίνωση

Το έντυπο αίτησης υποτρόφου

Η υπεύθυνη δήλωση