Παιδεία

Aegean College - Κορυφαία προγράμματα Υγείας σε συνεργασία με το Coventry University

Aegean College - Κορυφαία προγράμματα Υγείας σε συνεργασία με το Coventry University
Προγράμματα σπουδών που απευθύνονται σε απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και σε επαγγελματίες και σε στελέχη που επιθυμούν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους και να ανταποκριθούν αποτελεσματικότερα στην αγορά εργασίας προσφέρει το Aegean College.

Το Aegean College αποτελεί ένα άρτια οργανωμένο ίδρυμα το οποίο μέσα από τις συνεργασίες του με κορυφαία Κρατικά Βρετανικά Πανεπιστήμια και διεθνείς φορείς πιστοποίησης προσφέρει ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα που οδηγούν σε μία σειρά προπτυχιακών και μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών.

Μία από τις πολύ σημαντικές συνεργασίες του αποτελεί αυτή με το Coventry University, το οποίο κατατάσσεται στα 15 καλύτερα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας, διατηρώντας την ακαδημαϊκή αριστεία για 5η συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα του Guardian University Guide 2020.

Ταυτόχρονα, 7 συνολικά θεματικές ενότητες (ακαδημαϊκά τμήματα) του Πανεπιστημίου κατατάσσονται στο Top 5, UK.

eg 1

Το Aegean College προσφέρει σε συνεργασία σε συνεργασία με το Cοventry University τα τρία κορυφαία προγράμματα Υγείας στην Ελλάδα με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο.

Ειδικότερα προσφέρονται τρία προγράμματα σε Φυσικοθεραπεία, Μαιευτική και Διαιτολογία:

Bsc (Hons) Physiotherapy (Applied).

Bsc (Hons) Midwifery (Applied).

Bsc (Hons) Dietetics (Applied).

eg 5

Το Πανεπιστήμιο του Coventry έχει 35 συνολικά τμήματα στον οδηγό Guardian που αφορά την εκπαίδευση για το έτος 2020 με τα πρόσφατα rankings να επιβεβαιώνουν την χαώδη διαφορά ανάμεσα στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο και άλλα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα προσφέροντας αντίστοιχα προγράμματα.

eg 3

To Coventry University, συγκαταλέγεται στο κορυφαίο 4% των ιδρυμάτων ανώτατης εκπαίδευσης παγκοσμίως, ενώ το 81% των αποφότων του βρίσκει δουλειά ή συνεχίζει τα μεταπτυχιακά προγράμματα σε 6 μήνες από την αποφοίτησή του.

eg 4

Ενδεικτικό της άρτιας διδασκαλίας που παρέχεται στο πανεπιστήμιο αποτελεί το γεγονός ότι το 80% των σπουδαστών δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, ενώ έχει παράλληλα ανακηρυχθεί και «Modern University of the Year» για τα έτη 2014-2016 και 2018 από την επίσημη λίστα της εφημερίδας «Sunday Times».

Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων που προσφέρει το Coventry University σε συνεργασία με το Aegean College στην Ελλάδα αποκτούν πτυχία ισότιμα με εκείνα που απονέμονται στους φοιτητές των campuses στη Βρετανία.

«Είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι προσφέρουμε μαζί με το Aegean College, τον Ακαδημαϊκό Συνεργάτη μας στην Ελλάδα, ορισμένα από τα προγράμματα του Τομέα Υγείας που καταλαμβάνουν σταθερά τις κορυφαίες θέσεις στις ετήσιες βρετανικές κατατάξεις» δήλωσε ο Αντιπρύτανης και πρόσθεσε ότι «τα προγράμματα αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα ( Applied) ώστε να μπορούν να «εφαρμοστούν» στο ελληνικό επαγγελματικό και πολιτισμικό πλαίσιο».

Γνωρίστε από κοντά το ελληνικό Κολέγιο με τις κορυφαίες συνεργασίες.

Αθήνα: Πανεπιστημίου 17 | 210-3211228

Πειραιάς: Αλκιβιάδου 122 | 210-4220015

Λάρισα: Πατρόκλου 14 | 2410-549360

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.