Παιδεία

Πανελλήνιες 2014 υπουργείο παιδείας για τα θέματα

Πανελλήνιες 2014 το υπουργείο παιδείας για τα θέματα Πανελλήνιες 2014 το υπουργείο παιδείας για τα θέματα
Πανελλήνιες 2014 υπουργείο παιδείας για τα θέματα Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι τα θέματα για τις Πανελλήνιες 2014 από την Τετάρτη 28 Μαΐου , εκτός από την ιστοσελίδα του Υπουργείου θα ανακοινωθούν και απο την ΝΕΡΙΤ, του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (Π.Σ.Δ.) και της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος. Όλα τα θέματα των Πανελληνίων θα ανακοινωθούν και στο dikaiologitika.gr

Η ώρα έναρξης της εξέτασης για τις Πανελλήνιες 2014 ορίστηκε στις 8:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 8 το πρωί. Για τα βασικά μαθήματα των Γενικών Λυκείων οι εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 12 Ιουνίου με Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Πανελλήνιες 2014 δείτε το θέμα της εκθεσης

Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλήνιες 2014 που θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 28 Μαΐου .Το dikaiologitika.gr θα δημοσιεύει όλα τα θέματα των Πανελληνίων 2014 για όλα τα μαθήματα με αρχή την Τετάρτη 28 Μαίου με το θέμα της έκθεσης .

Τα θέματα γίνονται γνωστά περίπου στις 10:00 με 10:30 και δημοσιεύονται αναλυτικά ανά μάθημα στους παρακάτω συνδέσμους . Αμέσως μετά και περίπου στις 14:00 θα αναρτούνται οι λύσεις των θεμάτων επίσης για όλα τα μαθήματα .

Οι τελευταίες οδηγίες του υπ. Παιδείας προς υποψηφίους των Πανελληνίων 2014

- να γνωρίζουν ακριβώς το εξεταστικό κέντρο, στο οποίο εξετάζονται και να γνωρίζουν την ακριβή διεύθυνση, ώστε να είναι έγκαιρα παρόντες, για να μην χάσουν την εξέτασή τους.

- να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους το δελτίο εξεταζομένου που έχουν πάρει από τα Λύκειά τους.

- κατά την ώρα εξέτασης να ακολουθούν τις οδηγίες των εκπαιδευτικών, για να μην διαταράσσεται η εξεταστική διαδικασία.

Εδω θα δείτε τα θέματα των Πανελληνίων 2014