Παιδεία

ΓΕΛ - Πανελλήνιες 2021: Τα θέματα πανελληνίων ιστορίας, οικονομίας και φυσικής

ΓΕΛ - Πανελλήνιες 2021: Τα θέματα πανελληνίων ιστορίας, οικονομίας και φυσικής
Στον αέρα βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά η ειδική σελίδα του Υπουργείου Παιδείας όπου σε λίγη ώρα θα αναρτηθούν τα θέματα Πανελληνίων 2021. Βρισκόμαστε πια μια ανάσα από την ανάρτηση των θεμάτων σε οικονομία, φυσική και ιστορία.

Οι υποψήφιοι των πανελληνίων εξετάζονται αυτή τη στιγμή σε φυσική, οικονομία και ιστορία ανάλογα με την κατεύθυνση που έχουν επιλέξει, ενώ το Υπουργείο Παιδείας εδώ και λίγη ώρα έχει αναρτήσει τη σελίδα στην οποία θα αναρτηθούν τα θέματα που «έπεσαν» σε λίγη ώρα από τώρα.

Δειτε - Τα θέματα πανελληνίων 2021 εδώ

Πανελλήνιες 2021: Απαντήσεις στα θέματα πανελληνίων ιστορίας, φυσικής και οικονομίας

Τα θέματα θα γίνουν γνωστά και θα τα μεταδώσει το Dnews μόλις βγει ο πρώτος υποψήφιος από την αίθουσα ενώ το υπουργείο στην ειδική σελίδα του για τις εξετάσεις θα τα αναρτήσει λίγα λεπτά μετά τις 10:00 το πρωί.

Η σελίδα αυτή αναρτάται από το υπουργείο ώστε να αποφευχθεί τυχόν πτώση του συστήματος από το αυξημένο ενδιαφέρον των υποψηφίων στις πανελλήνιες εξετάσεις.

selidaypoyrgeioy

Το Dnews πιστό στο καθιερωμένο ραντεβού με τις πανελλήνιες, θα μεταδώσει και σήμερα αμέσως τα θέματα και στα τρία μαθήματα στα οποία δίνουν σήμερα οι μαθητές - υποψήφιοι των ΕΠΑΛ μόλις αναρτηθούν από το Υπουργείο Παιδείας.

Η ομάδα των φροντιστηρίων Μεθοδικό και οι καθηγητές του σε συνεργασία με το Dnews, θα πάρουν άμεσα τη σκυτάλη για να σας δώσουν τις προτεινόμενες απαντήσεις - λύσεις στα εξεταζόμενα μαθήματα.